Published On: vin, feb. 8th, 2019

Pâinea din malţ, fabricată la Timişoara

Producătorii de la Craft Pub Timişoara (Modex) care fabrică bere artizanală de două tipuri (nefiltrată) , au oferit astăzi trecătorilor o mie de pâini trecătorilor. Pâinea este fabricată din malţ, făină, drojdie şi apă şi va fi oferită doritorilor GRATUIT.

Este un proiect caritabil, şi în primul rând este destinată Centrelor de plasament şi Căminelor de Bătrâni.

Cu mult înainte de ora 10,00 mulţi dintre trecători s-au aşezat la coadă, în dorinţa de a primi o pâine pentru a vedea cât e de gustoasă şi de hrănitoare.

„Astăzi vom oferi o mie de pâini gratuit pe care o producem din malţul de bere ce ne rămâne de la fabricarea berii noastre artizanale. Am văzut că şi în străinătate se procedează astfel şi atunci ne-a venit şi nouă ideea să nu mai aruncăm malţul şi să îl valorificăm. Malţul rămas va fi malaxat şi se adaugă făină, drojdie şi rezultă pâinea, care se va da gratuit. Pâinea are între 250-350 gr. Bucata, sub formă de chiflă sau baghetă. Berea produsă este artizanală, nefiltrată la 5,1 şi 5,6 alcoolemie. Atât berea cât şi pâinea se găsesc în clădirea Modex, la etajul I, Craft Pub”, a spus Mihai Pegulescu, administrator Craft Pub.

Cei interesaţi de astfel de produse îi pot contacta pe cei de la Craft Pub , intrând pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/craftbrewpub/ .

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It