Published On: lun, mai 7th, 2018

Partida Romilor din Dâmboviţa se reorganizează

Cu referire la o serie de informații vehiculate în spațiul public prin intermediul media, presă și rețelele de socializare, în perioada  februarie-aprilie 2018 (pe pagina de socializare Facebook a fostului preşedinte interimar al organizaţiei municipale Drăgoi Ion (zis Neluţă), fostul secretar al organizaţiei municipale Nicolae Bălăşoiu şi altor persoane, precum şi în presa locală ) şi a unor manifestaţii antisociale şi denigratoare cu privire la calitatea de preşedinte al  Partidei Romilor Dâmboviţa şi a vieţii private ale domnului Moise Vasile, vă comunicăm următoarele:

Orice intenţie sau acţiune în numele Asociaţiei Partida Romilor Pro-Europa se face conform statutului acesteia, dar mai ales pentru scopul pentru care militează şi pentru care a fost înfiinţată.

Persoanele implicate în aceste manifestări denigratoare şi nefondate sunt foşti lideri şi membrii ai Organizaţiei Municipale şi Judeţene care nu au avut rezultate, dovadă incontestabilă stând demisia fostului preşedinte al organizaţiei municipale, Tudorică Răducanu, poziţie pe care o recunoaşte prin propriile declaraţii ( Tudorică Răducanu: … care a plecat din organizaţia municipală în momentul când a simţit că nu se mai bucură de simpatie şi sprijin din partea membrilor organizaţiei).

 Informatiile respective sunt neadevărate, ofensatoare şi absurde şi au menirea de a discredita activitatea şi imaginea domnului preşedinte Moise Vasile şi a organizaţiei pe care o reprezintă, fiind folosite ca o stratagemă de către persoanele interesate de a-şi însuşi anumite funcţii prin orice mijloace.

Astfel, acest grup de instigatori au făcut miting-uri în faţa sediului din Târgovişte şi Bucureşti, în cadrul cărora au scandat chiar şi la adresa reprezentanţilor de la nivel naţional. De asemenea, au adus pancarte pe care au scris nume de organizaţii judeţene, fără ca liderii acestora să îşi confirme susţinerea.

Pentru acţiunea nestatutară din data de 25 aprilie 2018 au adus cu două zile înainte, la sediul asociaţiei, un convocator cu semnături false.

Adunarea Generală nu poate fi convocată decât de preşedintele asociaţiei, consiliul director sau o reprezentare nominală din fiecare organizaţie a APRPE DB, cu cel puţin 15 zile înainte.

Deşi au primit răspuns la solicitarea lor, nu s-au conformat, afirmând faptul că ei nu se supun niciunor reguli, demonstrând chiar acest lucru prin intrarea prin efracţie în sediul asociaţiei din Târgovişte şi devastarea acestuia (a fost depusă plângere penală privind aceste acţiuni, la care aşteptăm hotărârea organelor abilitate, deoarece conducerea APRPE DB nu încearcă să facă legea ci să o respecte).

Afirmăm prin cele mai sus menţionate, faptul că acest grup de instigatori nu mai sunt recunoscuţi în cadrul asociaţiei şi o parte dintre aceştia au fost contracandidaţi ai Partidei Romilor (Răducanu Vasile, Darmaz  Liviu, Şorlea Gheorghe, Radu Ion etc.).

Pe această cale vă comunicăm hotărârea luată la nivel central, adică reorganizarea APRPE DB, începând cu luna iunie a anului curent, iar la finalul acesteia convocarea Adunării Generale.

Președinte,

Moise Vasile

Comunicat de presă

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos