: miercuri 12 iulie 2017

Pietonalele Timişoarei, transformate în piste de bicilete.

Atenţie părinţi. Cineva vrea să vă ucidă cu bună-voie copii. Vi se taie dreptul la pietonală. De ce? Fiindcă a învins bicicleta, care nu e altceva decât un vehicul care poate merge şi cu 40 km/oră.

Cumpăraţi-vă hamuri şi legaţi-vă copilul în ham. De acum e un animal. Nici o diferenţă între pisică şi câine, altfel este posibil să îl găsiţi su roţile bicicletelor, a rolelor  şi a trotinetelor.

Pe când pe pietonale garaje, parcări sau de ce nu, circulaţia maşinilor. Pietonii nu mai au dreptul la relaxare, la o plimbare liniştită fără a avea grija copiilor, de acum pietonul părinte sau bunic, este paznic de copii. Copii, nu mai aveţi drept de joacă şi nici drept la copilărie. În faţa bicicletei a-ţi pierdut cel mai elementar drept, dreptul de a fi COPIL.

În loc să existe mai multe locuri de promenadă, într-un oraş care se „CREDE” Capitală Europeană a Culturii, este „Capitală Europeană a Haosului şi Debandadei”. De la o zi la alta ne crucim de ceea ce vedem a doua zi, de ceea ce se întâmplă peste noapte.

De la o zi la alta Timişoara îşi reduce pietonalele în care a investit atâţia bani pentru a face din ele piste de bicicleta, role, trotinete. De o parte şi de alta bănci, şi se poate da drumul la un concurs de ciclism. Spectatori sunt destui. Pe pietonale n-ai nici o siguranţă, pe aleile  parcurilor n-ai nici o siguranţă . Siguranţa pietonală a dispărut şi nimeni nu se sesizează. Trăiască bicicleta, un vehicul pe două roţi.

Una dintre aceste pietonale, în plin centru al oraşului, strada Mărăşeşti a devenit pistă de bicicletă. Primăria a capitulat în faţa bicicliştilor.

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post