Published On: sâm, apr. 28th, 2018

Plaja Ghioroc (Litoralul arădean), dă startul unui nou sezon estival

Lucrările de modernizare la “Plaja Giroc – Litoralul Arădean” se află pe ultima sută de metri, plaja urmând să îşi deschidă porţile de 1 Mai, după ce anul trecut a înregistrat un record de vizitatori – nu mai puțin de 70.000 de persoane .

Zona de agrement de pe malul lacului e deschisă atât arădenilor cât și turiștilor de pretutindeni începând de astăzi,  sâmbătă, 28 aprilie.

Zilele destul de toride din ultima perioadă, vor grăbi terminarea lucrărilor. Au fost aduşi palmieri, nisipul schimbat, umbreluţe noi, de la 1 iunie se preconizează şi punerea în funcţiune a unui topogan, a fost dat drumul şi la iluminatul ornamental, în prezent se lucrează la terminarea parcării ce a fost extinsă. Se mai lucrează la drumul de acces spre plaja, trotuare, canalizări. Se mai află în lucru şi o zonă de campare care ar ajuta Ghiorocul să obțină statutul de stațiune de interes local. Lucrările de construcție a campingului se vor desfășura și în luna mai, dar nu vor afecta activitatea pe plajă.

Se va percepe şi o taxă de parcare/ acces va fi de 10 lei/ zi/ autovehicul

Se preconizează finalizarea lucrărilor și deschiderea campingului undeva, între 1 și 15 iunie, iar plaja Ghioroc va fi deschisă până la 15 septembrie.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos