Published On: lun, iul. 2nd, 2018

PMP Dâmbovița: ”Parlamentul este transformat într-o simplă măciucă de Dragnea şi Tăriceanu”

PMP Dâmbovița: RESPINGEREA MOTIUNII DE CENZURA O POZA DE MOMENT A SITUATIEI POLITICE ROMANESTI

Din păcate, lucrurile nu se prezintă deloc bine:

1. Câinele nu pleacă de la măcelărie. Chiar dacă sunt umiliţi şi realizează chiar ei pericolul politic în care se află, parlamentarii PSD – ALDE ascultă obedienţi ordinele lui Dragnea şi Tăriceanu pentru că se află la Putere şi vor să profite din plin. Vor să-şi umple sacul.

  1. UDMR nu este partid de Opoziţie. Este un PSD populat cu etnici maghiari, aflat permanent la Putere. A negociat la sânge cu Dragnea şi a obţinut extraordinar de mult, mai ales în anul Centenarului.
    • Viorica Vasilica Dăncilă are în fişa postului să fie bufonul regelui. Degeaba râdem de ea că nu ştie să citească de pe foaie, pentru că asta şi vrea Dragnea – să ne abată atenţia de la toate şmenurile sale.
    • Există un deficit de leadership la nivelul Opoziţiei parlamentare. Ludovic Orban putea gestiona mai bine momentele premergătoare moţiunii de cenzură.

S-a văzut şi la dezbaterea din plen: tot Traian Băsescu este cel care a electrizat sala şi a generat atenţie în mass media.

  • Klaus Iohannis e plecat cu bicicleta. Este culpabil că avem Guvernul Dăncilă, pentru că a propus-o pe Viorica Vasilica, atunci când PMP aproape l-a implorat să nu o facă.
  • Parlamentul este transformat într-o simplă măciucă de Dragnea şi Tăriceanu.

Singurul lucru pozitiv este că, în sufletul lui Daddy, s-a insinuat neîncrederea în şi frica de propriii parlamentari. Asemenea unui dictator, s-a izolat de ceilalţi şi vede pericole peste tot. Este faza terminală a unei boli care, pentru binele României, îi va aduce sfârşitul politic.

  • Mai mult ca niciodată, acum este momentul să fim vigilenţi cu Guvernul Dăncilă. S-au creat

condiţiile necesare pentru ca, acum, să acţioneze prin OUG-uri.

Comunicat de presă – PMP DAMBOVITA

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex