Published On: mie, feb. 14th, 2018

PMP Dambovița turează motoarele cu noua conducere

Noul presedinte interimar al Organizatiei Judetene Dambovita al Partidului Miscarea Populara, doamna Liliana Nitu, desemnata si aleasa in aceasta functie cu ocazia Consiliului National al PMP, intrunit la Sinaia in 2 februarie 2018, isi formeaza echipa cu care doreste sa grabeasca organizarea alegerilor interne, in vederea intaririi partidului inainte de alegerile europarlamentare din anul 2019, se arata in comunicatul de presă din partea PMP Dambovita.

In echipa PMP Dambovita se regasesc nume mai vechi Dorel Popa – Secretar general, Constantin Goglea – Secretar general adjunct, Emil Plesa, Gabi Oprisan, Valentin Dumitru, Daniel Dragomir, Valentin Nitoiu – Vicepresedinti ; Ion Marin , Sorin Necsoiu , Valentin Balan – secretari executivi; dar si nume noi Georgeta Zaharia , Alberta Calota Vicepresedinti.

PMP Dambovita anunta ca incepand cu luna martie 2018 va relua intalnirile periodice cu presa locala.

La nivel national, in aceasta sesiune parlamentara, PMP a reinregistrat proiectul legislativ privind reducerea numarului de parlamentari la 300, in acord cu rezultatele referendumului din 2009. Proiectul a fost respins in legislatura trecuta de catre majoritatea parlamentara PSD- ALDE, acest vot de respingere fiind sustinut si de catre PNL.

Liliana Nitu, presedinte interimar PMP Dambovita

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It