: miercuri 05 februarie 2014

PMP devanseaza PP-DD si UDMR: COMUNICAT DE PRESA

Partidul Miscarea Populara Dambovita saluta inscrierea in partid a celor 16 parlamentari, nume cu rezonanta in politica romaneasca, oameni valorosi care s-au remarcat de-a lungul timpului prin ideile si proiectele lor si care vor contribui substantial la dezvoltarea acestui nou proiect politic.
La Colegiul National al PMP ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Sighisoara Organizatia PMP Dambovita a fost reprezentata de Presedintele Partidului Miscarea Populara Dambovita, avocat Adrian Chitescu, doamna Carmen Ivan – Presedinte Organizatia de Femei a PMP Dambovita, iar din partea echipei de coordonare a Fundatiei Miscarea Populara Dambovita a participat doamna Liliana Nitu.
La sedintele din cadrul Colegiului National s-a stabilit ca in ziua de 15 martie sa aiba loc primul Congres National al PMP.
Partidul Miscarea Populara incepe sa devina o forta pe esichierul politic de centru-dreapta, acest lucru fiind relevat si de un recent sondaj de opinie care arata ca cel mai tanar partid politic de dreapta a urcat in sondaje cu cateva procente, devansand PP-DD si UDMR.
Partidul Miscarea Populara este initiatorul si sustinatorul consecvent al unirii fortelor de dreapta si reprezinta un real opozant al USL.
La nivel local organizatia devine din ce in ce mai numeroasa si mai puternica, in ultimele zile numarul adeziunilor crescand considerabil.
Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam alaturi de noi!
Av. Adrian Chitescu
Presedintele Partidului Miscarea Populara Dambovita

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile