: sâmbătă 27 august 2016

PNL Dambovita: ”Adrian Țuțuianu se comportă ca un moșier”

OFICIAL MEDIA

miting-pnl-1764x700

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu se comportă ca un moșier. Exponent bravisim al tehnicilor de intimidare și manipulare scrise în manualul PSD, domnul Țuțuianu are impresia că autoritățile statului ar trebui să acționeze la comanda „marelui șef de județ”, se arată în comunicatul de presă din partea PNL Dâmbovița.

PNL Dâmbovița îi transmite domnului Țuțuianu că Instituția Prefectului nu intră în organigrama de partid și nici nu se subordonează directivelor politice. Președintele PSD Dâmbovița uită că România este stat de drept.

Referitor la ilegalități și abuzuri, domnul Țuțuianu ar trebui să se aplece cu mai mult interes asupra celor petrecute în propria ogradă.

Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi, a respectat obligația legală de a introduce pe ordinea de zi validarea/invalidarea consilierilor demiși/supleanți. Conform legii, o altă responsabilitate nu îi revine primarului în privința ședintelor de Consiliu Local.

Domnul Țuțuianu, deși este jurist, are mari carențe în ceea ce privește legea administrației publice locale dar mai grav este că stă rău inclusiv la calcule matematice de școală primară.

Consiliul Local al comunei Ulmi este format din 13 consilieri locali, nu din 15, așa cum susține președintele CJD.

În urma demisiei/revocării consilierilor PSD Florina Mureșan, Nicolae Vărzaru și Ștefan Predescu și a consilierului PMP Nicolae Sterie pentru care există ordinele de invalidare ale prefectului, CL Ulmi are 9 consilieri în funcție. Așadar, numărul la care ne raportăm în privința majorității este 9, respectiv 5 voturi pentru validarea viceprimarului reprezintă majoritate de 50%+1. Totul legal!

Sabotarea procedurilor legale sau dificultatea de a înțelege unele noțiuni de bază nu pot fi reclamate ca abuzuri sau încălcări ale legii. Respectând cu sfințenie rețetele PSD de diversiune, Adrian Țuțuianu scrie scenarii politico-administrativo-fantastice destul de proaste. Un pupil de excepție al lui Victor Ponta!

 

                                                              

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

Oficiu Poștal Business la Timişoara

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Oficiu Poștal Business la Timişoara

S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

FC Aninoasa a reluat pregătirea

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru FC Aninoasa a reluat pregătirea

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache