: marți 16 mai 2017

PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu: ”Votul din 17 iunie este un vot liber, nicidecum imperativ”

Ludovic Orban și Cristian Bușoi și-au depus ieri moțiunile pentru a candida la postul de președinte al PNL la Congresul din 17 iunie. Cătălin Predoiu, primul care și-a anunțat intenția de a candida pentru șefia liberalilor, a renunțat la candidatură. Viitorul șef al formațiunii politice va fi ales  la congresul de miercuri de către 5.000 de delegați.

Astăzi de la ora 10.oo la sediul PNL Dâmbovița din Târgoviște a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Marius Caravețeanu. Acesta a făcut câteva precizări cu privire la Congresul din 17 iunie. La prima conferință de presă pe care liberalii au susținut-o săptămâna trecută, liderii dreptei dâmbovițene și-au declarat susținerea pentru Ludovic Orban la alegerile din 17 iunie. 

Joi în sedința Biroului Politic Județean o să stabilim data Comitetului director, care va fi minim 10 zile de la data convocării și cred că între timp vom primi și moțiunea celuilalt coleg al nostru, Cristian Bușoi, astfe încât la aceeași dată vor fi ambele moțiuni susținute. În funcție de cei care vor fi prezenți, acestea vor fi susținute de către Ludovic Orban în Consiliul Director și vom vedea dacă domnul Cristian Bușoi va putea să facă deplasarea în județ să susțină și dânsul moțiunea. Votul care se va da în data de 17 iunie este un vot liber, nicidecum imperativ. Numărul de delegați pe care județul Dâmbovița îl are este de 117.”

Mai multe detalii in VIDEO

 

 

 

 

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post