Published On: mie, nov. 8th, 2017

Podul de la Valea Voievozilor- stadiul lucrărilor

În prezent podul care face legătura între Târgoviște și Valea Voievozilor este închis în totalitate pentru lucrările de reabilitare și consolidare demarate de Primăria municipiului Târgoviște.

În această dimineață, primarul orașului Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și șefi ai direcțiilor și serviciilor din subordinea primăriei au făcut o vizită în teren pentru a prezenta stadiul lucrărilor.

Este unul din obiectivele de mare importanță. La podul de la Valea Voievozilor se lucreaza la cofrajele pentru suprastructura, dupa ce in prealabil tot podul a fost ridicat pe cricuri si au fost curatate aparatele de reazem, urmand ca in cateva zile sa se monteze armatura, sa se toarne betonul si sa se faca hidroizolatia astfel incat, pe data de 15 decembrie, podul să fie redat circulaţiei. După ce se vor efectua lucrările de lărgire a podului (în jur de 70 de cm pe fiecare parte) se va turna betonul, se va pune hidroizolația, apoi se va turna asfaltul. Lucrările nu sunt simple, sunt de un grad înalt de complexitate.” a declarat primarul, Daniel Cristian Stan.

Edilul a mai precizat că în momentul de faţă se lucreaza şi la podul nou de la Teiş (se execută forajele la o adâncime de peste 20 m iar în două săptaămâni vor fi finalizate toate cele 54 de coloane ale noii construcţii), la podul de lângă Dedeman, la canalizarea de pe strada Petru Cercel şi la trotuarele de pe strada Laminorului.


Lucrările pe zona de poduri, deşi creează un disconfort în trafic, sunt cele mai importante în acest moment. Ar fi fost relativ simplu sa renuntam la lucrarile de la poduri, care sunt cele mai dificile, evitand astfel disconfortul actual din trafic, iar peste cativa ani s-ar fi deteriorat iremediabil. Am ales insa sa actionam responsabil, am abordat aceste lucrari si ne-am asumat reactiile de nemultumire, insa se va dovedi ca aceasta era solutia corecta! Vreau sa ii asigur pe targovisteni ca suntem pe deplin constienti de importanta repunerii in circulatie a podului si ca depunem toate eforturile pentru ca acest lucru sa se produca cat mai repede, cu mentiunea ca avantajele reabilitarii podului sunt de netagaduit. Referitor la interventiile in zona strazilor, acestea vor fi realizate in principal anul viitor, in a doua parte a proiectului, nefiind de un grad inalt de complexitate.” a mai menţionat edilul.

 

Daniel Cristian Stan a spus că deşi nu este mulţumit în prezent de ritmul lucrărilor, speră ca la finalul proiectelor de infrastructură rutieră rezultatele să fie unele pozitive.

Toate eforturile sunt canalizate în direcţia încheierii cu succes a investitiei şi vă asigurăm de întreaga noastră implicare pentru atingerea acestui obiectiv! Cu precizarea că lucrările pe care noi le abordam acum, ar fi trebuit realizate în urmă cu aproximativ 7 ani. Am convingerea că târgoviştenii merită o infrastructură modernă, un drum de centura decent, poduri sigure, un sistem de canalizare performant şi voi face, zi de zi, tot ce este omeneşte posibil pentru implinirea acestor deziderate!” 

GALERIE FOTO- ŞOSEAUA DE CENTURĂ ŞI PODUL DE LA VALEA VOIEVOZILOR

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It