Published On: lun, apr. 4th, 2016

POLITIA LOCALA Targoviste- campanie de informare

1 În perioada 1.04.2016-30.04.2016, Poliția Locală Târgoviște desfășoară la nivelul municipiului campania de informare „În slujba cetățeanului”. Acțiunea are ca obiectiv creșterea gradului de interes al târgoviștenilor cu privire la atribuțiile instituției și la modul în care polițiștii locali își derulează activitatea.

Astfel, în cadrul acestei campanii sunt distribuite pliante, iar lucrătorii Poliției Locale Târgoviște vin în sprijinul cetățenilor din municipiu cu toate informațiile de care au nevoie, cu scopul de a fi cât mai aproape de aceștia și de a le rezolva cu promptitudine problemele cu care se confruntă.

Subliniem faptul că Poliția Locală Târgoviște este permanent la dispoziția cetățenilor, un serviciu operativ în slujba târgoviștenilor, pregătită în orice moment de acțiune și intervenție.2

Și pentru că necesitățile comunității sunt prioritare în activitatea noastră, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință sugestiile dumneavoastră sau eventualele sesizări la numerele de telefon: 0245/631 895, 0785 212 904, 0731 327 436, dar și la adresa de e-mail: contact@politialocalatargoviste.ro.

 

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It