Published On: sâm, mai 30th, 2015

Poliţiştii dâmboviţeni, alături de copii

  pCOMUNICAT DE PRESĂ 

Poliţiştii dâmboviţeni, alături de copii !

 Astăzi, 30 mai a.c, poliţiştii din cadrul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi efective de la rutieră au desfăşurat o serie de activităţi pentru a sărbători alături de preşcolari „ Ziua Internaţională a Copilului”.

Astfel, începând cu ora 10:00, pe strada Bulevardul Regele Carol I, peste 200 de preşcolari şi şcolari au fost implicaţi în activităţi educative, pe teme rutiere, respectiv desene pe asfalt şi concursuri de biciclete.p2

Copiii au executat desene având ca teme ilustrarea unor noţiuni specifice circulaţiei rutiere : pietoni, biciclişti, drumul public şi indicatoare  rutiere.

De asemenea, pe parcursul activităţilor, poliţiştii le-au explicat copiilor necesitatea cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie.

Aceştia au fost informaţi cu privire la modul de folosire a părţii carosabile,  fiind îndrumaţi să traverseze strada pe trecerea pentru pietoni sau prin alte locuri permise ori marcate corespunzător. p3

Totodată, copiilor le-a fost explicată necesitatea respectării culorilor semaforului electric şi a indicatoarelor rutiere.

Activităţile desfăşurate de poliţişti au avut drept scop transformarea copiilor în cetăţeni responsabili şi conştienţi de riscurile pe care le implică nerespectarea regulilor de circulaţie.

La finalul activităţilor, cei mici au fost premiaţi cu diplome şi dulciuri.

La mulţi ani, de 1 iunie !

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It