Published On: lun, apr. 18th, 2016

Poliţiştii din Dâmboviţa, alături de copii şi tineri, în  prima zi din Săptămâna ,,ŞCOALA ALTFEL”

1

În perioada 18 – 22 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa participă la activităţi cuprinse în cadrul Programului Naţional “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Astfel, poliţiştii şi-au programat întâlniri informativ – preventive atât în rândul preşcolarilor cât şi printre elevii de gimnaziu şi liceu.

Activităţile au debutat astăzi, 18 aprilie, la sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Dâmboviţa, când poliţiştii de prevenire au oferit preşcolarilor şi elevilor informaţii privind activitatea poliţiei, prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizarea minorilor.

Prin discuţiile purtate cu poliţiştii, copiii au descoperit tipurile de comportament care trebuie adoptate pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni sau pentru a nu urma calea delicvenţei juvenile.

De asemenea, aceştia au fost sfătuiţi să nu se lase antrenaţi sau încurajaţi, indiferent de „recompensa” pe care o vor primi, să comită fapte pe care mai târziu le-ar regreta.

3

2

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Alegerea cititorului

Candidatii carui partid ii votati la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It