Published On: joi, dec. 17th, 2015

Premii pentru premianţi

Aproape 700 copii , premianţi de la şcolile dim mediul rural, din judetul Timis, au fost recompensaţi de Clubul Rotary Opera Timisoara pentru rezultatele deosebite la învăţătură.
Copiii au fost însoţiţi de către profesori , iar clubul i-a recompensat cu vizionarea un film, la Cinema City, aceştia primind şi cadouri, totul cu sprijinul sponsorilor si sub indrumarea Clubului Rotary Opera Timisoara.
Toată acestă acţiune s-a desfăşurat în cadrul proiectului “Premii pentru premianţi”.
“Scopul proiectului nostru este promovarea şi susţinerea excelenţei în rândul elevilor de la sat din judeţul Timiş. Aceasta este a V a ediţie. Ca şi în anii anteriori, pentru mulţi dintre aceşti copii, însăşi venirea la oraş va constitui o premieră. Mulţumim sponsorilor şi colegilor rotarieni care au făcut posibilă această acţiune”, a spus Claudiu Vizitiu, preşedintele Rotary Opera.
“E un eveniment pe care elevii îl aşteaptă în fiecare an. Obiectivul este clar: oraş-mall-cinema. Sunt micuţi care nu au fost nicioadată la Iulius Mall sau la oraş. Ce să mai zic de Cinema City. E un obiectiv pentru ei ce îi determină să fie buni la învăţătură”, a concluzionat Mircea Bălan.
Astfel, Clubul Rotary Opera continuă tradiţia Rotary România, care s-a implicat încă din perioada interbelică în activităţi educaţionale şi de îngrijire a sănătăţii, în special în rândul copiilor şi tinerilor.
Stejărel Ionescu.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It