" /> Prima ediție a UltraMaratonului Bucegi 2014 s-a încheiat cu succes | Oficial Media
Published On: mar, iun. 17th, 2014

Prima ediție a UltraMaratonului Bucegi 2014 s-a încheiat cu succes

Sâmbătă  a avut loc competiția montană UltraMaraton Bucegi 2014, care a cuprins două probe: ultramaraton si semimaraton.

Conform informațiilor primite de la Geo Badea, reprezentant al Asociației Salvamont Dâmbovița, startul s-a dat sâmbătă dimineața la ora 6.00, pentru proba de Ultramaraton, cu o lungime de 55km și 3500m diferență pozitivă de nivel, pe traseul Padina-Vâful Omu-Șaua Strunga-creasta Leaotei-Vârful Leaota-culmea Bratei până în Valea Bratei-Saua Lucacila-Cabana Bolboci și revenire la Padina. Punctele de contol, alimentare și hidratare au fost la Vârful Omu, Saua Strunga, Vârful Leaota, Valea Bratei și Cabana Padina. Câștigătorul competitiei a fost Mihai Zlavog din București care a terminat cursa în 8h08min, urmat de Segre Louis din Franța cu 8h58min sș Ciorba Adrian din Bușteni 8h59min.

Proba de semimaraton cu o lungime de 21km si o diferență pozitivă de nivel de 1000m, a avut startul la ora 9.00 pe traseul Padina-Saua Strunga-culmea Lucacila -Deleanu-Cabana Podul cu Flori-Cabana Padina și revenire în zona Padina. Primii clasati la aceasta competitie au fost la masculin: Valciu Emil -2h06min, Secui Catalin- 2h52min și Popa Sebastian-3ho8min, iar la feminin: Grigore Oana-2h52min, Teyssier Charlotte-3h16min și Stan Raluca-3h26min. Câstigătorii au fost premiați cu bani și produse.

„Chiar dacă nu au fost atât de mulți participanți pe câți ne-am fi dorit, motivul fiind furtuna de vineri, obiectivul nostru a fost de a realiza cu bine acest eveniment, în conditți de siguranță pentru totț participanții și, mai mult, de a face cunoscută frumusețea Leaotei care a impresionat profund pe toți concurenții. Mulțumim în mod special partenerilor noștri: Primăria Municipiului Târgoviște, Primaria Com. Moroieni, Crucea Roșie Dâmbovița, Serviciul Public Salvamont Dâmbovița, CS Climbing Evolution și tuturor sponsorilor, precum și liderilor din punctele de control: Andrei Dumitescu, Bădoiu Radu, Dragoș Ionescu, George Stăncescu, Alex Dobra și tuturor voluntarilor care au pus umărul ca acest eveniment să se se desfășoare în conditți cât mai bune.” a declarat Geo Badea. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It