Published On: joi, mart. 1st, 2018

Primăria Târgoviște: 20 de utilaje și 150 de angajați au acționat pentru deszăpezire

Municipalitatea târgovișteană a oferit astăzi într-o conferință de presă informații cu privire la ultimele activități care au vizat acțiunile de deszăpezire la nivelul orașului. Au fost prezenți primarul Daniel Cristian Stan, Cosmin Bozieru, consilier primar, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

150 de angajați de la Direcția de Salubritate, Municipal Construct și Ecosal au patrulat pe străzile muncipiului Târgoviște în aceste zile și au încercat să intervină cât mai eficient pentru decongestionarea străzilor și a trotuarelor. Începând de astăzi și în perioada următoare au fost demarate activitățile de deszăpezire și pentru zona parcărilor.

”S-a acționat în fiecare zi cu utilaje de deszăpezire. Atunci când s-a impus s-a acționat toată noaptea. S-a intervenit de la primele ore ale dimineații începând cu orele 5 pentru degajarea zonelor din perimetrul unităților de învățământ, creșe, grădinițe, școli, licee, urmând trotuarele și apoi parcările. Nu s-au semnalat probleme deosebite în municipiul Târgoviște. Niciun director de unitate de învățământ din Târgoviște nu a solicitat suspendarea cursurilor. De asemenea au fost înființate și puncte de distribuție a ceaiului cald împreună cu Direcția de Asistență Socială și Crucea Roșie Dâmbovița (mai mult detalii aici). Cu sprijinul Poliției locale s-a intervenit pentru aducerea la centrele sociale a persoanelor fără adăpost. Au fost găsite și aduse 18 persoane.” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Mai multe detalii în VIDEO:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste