OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: vin, oct. 19th, 2018

Primaria Targoviste a primit vizita unei delegatii din orasul Guilin, Republica Populara Chineza,

Primaria Targoviste a primit astăzi vizita unei delegatii din orasul Guilin, Republica Populara Chineza, oras care, incepand cu luna august a acestui an, este partenerul municipiului Targoviste in cadrul unui acord de cooperare in domenii cum ar fi administratia publica, economia, educatia, cultura, mediul sau dezvoltarea locala.

Delegatia din China a fost condusa de catre domnul Bai Songtao, secretar adjunct al Comitetului Municipal al orasului Guilin, fiind insotit de catre reprezentanti ai administratiei publice locale cu atributii pe zona de turism, dezvoltare industriala, cultura, afaceri externe, precum si de catre reprezentanti ai mediului de afaceri.

 Orasul Guilin are o populatie de aproximativ 5 milioane de locuitori, o vechime de peste 2000 de ani, o dezvoltare economica deosebita, 8 universitati, peste 200.000 de studenti, sute de milioane de turisti anual.

”Întalnirea s-a dovedit deosebit de utila din perspectiva unei viitoare colaborari, colaborare care se va baza atat pe schimburile culturale dintre cele 2 parti, cat si pe valorificarea uriasului potential economic al partenerului chinez, sub forma unor investitii directe in municipiul Targoviste.” a precizat Daniel Cristian Stan, primarul orașului.

La eveniment au mai fost prezenți vicepresedinte al Senatului Romaniei si cu domnul Daniel Comanescu, presedinte al Consiliului Judetean Dambovita.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It