Published On: mie, mart. 14th, 2018

Primăria Târgoviște: Anul acesta vor începe lucrările la Cinematograful Independența

Astăzi a avut loc o conferință de presă la Primăria Târgoviște susținută de primarul municipiului, Daniel Cristian Stan. A fost adus în atenție stadiul anumior proiecte pe care municipalitatea le va desfășura în perioada următoare. La întâlnire au fost prezenți doamna viceprimar Monica Ilie și domnul Cosmin Bozieru, consilier al primarului.

”Cred că sunt vești foarte bune. Pe fondul unui buget de venituri și cheltuieli foarte ”subțire” de anul acesta și aici mă refer la veniturile proprii, iată că avem finanțări consistente din zona guvernamentală, care alături de finanțările din fonduri europene și cele prin PNDL vor asigura aproximativ 80% din secțiunea de dezvoltare a bugetului municipiului Târgoviște pentru următorii 2-3 ani.” (Daniel Cristian Stan)

  • Se aprobă la finanțare proiectul pe Situații de Urgență de 110 miliarde de lei care vizează consolidarea malului Râului Ialomița, de la Podul de la Teiș, până la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Va fi finanțat prin Compania Națională de Învestitiții.
  • Tot prin CNI, municipiul Târgoviște va realiza o sală de sport pe un teren care acum în momentul de față este în folosința Universității Valahia.
  • În parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului se va reabilita fosta sală de lupte (pe strada Doctor Marinoiu).
  • Pentru Cinematograful Independența pe data de 23 martie se va depune documentația în vederea lansării licitației de execuție de către Compania Națională de Investiții iar asta înseamnă că anul acesta vor începe lucrările. Va fi o reabilitare integrală, o sală multifuncțională, cu lucrări pentru o acustică specifică unei astfel de săli, va avea un sistem audio, video. Valorea proiectului este de aproximativ 9 milioane de lei iar lucrările ar trebui finalizate în 14-15 luni. În prezent capacitatea cinematografului este de 500 de locuri.
  • Tot pe zona finanțărilor de la Guvern este asigurată finanțarea pentru acest an a locuințelor pentru medici și pentru profesori, construite în zona fostei Unități Militare de la Gară. Pentru început se vor construi două scări de bloc, în jur de 48 de apartamente.

Mai multe detalii în VIDEO:

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It