Published On: mie, mart. 7th, 2018

Primăria Târgoviște: Proiecte în valoare de 45.000.000 de euro pentru dezvoltarea urbană

Primăria Târgoviște a finalizat lista proiectelor care vor fi finantate din fonduri europene, in cadrul Axei Prioritare nr. 4, care este dedicata municipiilor resedinta de judet.

Astfel, valoarea proiectelor in discutie depaseste 45.000.000 euro si vizeaza modernizarea transportului public in comun, reabilitarea unor artere rutiere importante din municipiul Targoviste (bulevardul Mircea cel Batran, bulevardul Regele Carol, strada Garii, etc), dar si construirea a 2 parcuri (zona UM Gara si vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), extinderea Parcului Chindia prin amenajarea unui skatepark sau reabilitarea, modernizarea, extinderea si echiparea Gradinitei cu program prelungit “Raza de Soare”. 

In afara acestor proiecte, programul de investitii mai vizeaza, in linii mari, reabilitarea a inca 10 unitati de invatamant (prin PNDL si fonduri europene, Axa 10, POR 2014-2020), modernizarea a 40 de strazi, refacerea iluminatului public, reabilitarea termica a blocurilor, refacerea Pietei Tricolorului sau proiectele destinate zonelor marginalizate din municipiul Targoviste, a informat primarul municipiului, Daniel Cristian Stan.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It