Published On: mie, sept. 26th, 2018

Primăria Târgoviște – reabilitare și modernizare pe strada Nicolae Iorga

Primăria Târgoviște continuă lucrările de reabilitare și modernizare a orașului printr-o nouă investiție, de data aceasta pe străzile Nicolae Iorga și Nicolae Filipescu. Situate în zona centrală a orașului, în spatele fostului centru comercial ”Muntenia”, cele două artere rutiere, dar și parcarile aferente lor beneficiază de lucrări de reabilitare și modernizare. Nu a fost uitat nici locul de joacă din zonă, în prezent dotat cu echipamente noi, care vor atrage cu siguranță sute de copii dornici de joacă.

Mai multe detalii despre activitățile de reabilitare au fost oferite astăzi, într-o conferință de presă de către primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, consilier primar, Cosmin Bozieru și reprezentanți ai direcțiilor din subordinea municipalității.

La noul loc de joacă s-au înlocuit echipamentele vechi cu altele noi și moderne, s-a pus suprafața sintetică, s-a lucrat la spațiul verde, s-au refăcut aleile. S-a asfaltat strada Nicolae Iorga, precum și cele două parcari din zona blocurilor X, iar în acest moment se lucrează pe terenul pus la dispoziție de către Consiliul Județean. Se vor realiza 40 de locuri de parcare. În următoarele luni și strada Nicolae Filipescu va fi reabilitată integral în cadrul unui proiect finanțat de la bugetul local. Valoarea totală a lucrărilor în această zonă este de 600.000 de lei. Sperăm ca în două-trei săptămâni să fie încheiate lucrările și asfaltarea parcării. ” a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It