Published On: joi, dec. 14th, 2017

Primăria Târgoviște: Taxele și impozitele NU SE MAJOREAZĂ în 2018

Primăria Târgoviște- Taxele și impozitele. Consiliul Local Municipal Târgoviște, întrunit în ședință ordinară în data de 13 decembrie 2017 a aprobat proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2018.

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a făcut câteva precizări în conferința de presă:

”Taxele și impozitele pentru anul 2018 vor rămâne neschimbate. Deși există anumite constrângeri bugetare, din analiza pe care am facut-o putem să menținem atât cuantumul taxelor și impozitelor locale la nivelul celor din 2017 cât și scutirile aferente.

Nici pentru anul fiscal 2018 nu se datorează impozit pentru clădirea folosită ca domiciliu a persoanelor cu venituri mai mici decât salariul minim brut pe economie. Cetățenii au la dispoziție două săptămâni pentru a putea  să depună dosarele de scutire pentru apartament și terenul aferent clădirii de domiciliu. Vor merge la Serviciul de Taxe și Impozite, acolo li se va pune la dispoziție toate documentele care trebuie aduse, precum și formularele tip.

Reușim să le menținem la fel bazându-ne pe nivelul investițiilor din fondurile europene și pe cele din Programul Național de Dezvoltare Locală, unde au fost semnate 39 de contracte de finanțare din cele 40.”

Mai multe detalii în VIDEO:

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos