mar. ian. 21st, 2020

Primăria Târgoviște – Vizită la Creșa nr. 13 ”Pinochio”, unde au început lucrările de reabilitare

Primăria municipiului Târgoviște derulează în prezent mai multe proiecte de investiții pentru infrastructura educațională. Astăzi, la Creșa nr. 13 din Târgoviște, a avut loc o conferință de presă susținută de primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

Lucrările la acest obiectiv au început de peste o lună de zile, iar echipa de constructori, formată din muncitori italieni, a reușit să aducă stadiul lucrărilor la un procent 12-15%, cu încrederea că până la finele lui 2019, Creșa nr. 13 va fi redată în folosință.

Mai multe detalii despre investiție, dar și despre alte unități de învățământ care sunt în același program de reabilitare, au fost oferite de către edilul orașului.

”Administrația locală târgovișteană implementează unul dintre proiectele pe care le are la nivelul municipiului Târgoviște, prin PNDL, cu o valoare totală de aproape 7 milioane de lei, și care iată avansează foarte repede.

În urmă cu o lună, s-a făcut o conferință de lansare a acestui proiect, iată că în momentul de față, suntem în faza de a avea prima situație de lucrări depusă la acest proiect. situație de aproape 400.000 de lei, care denotă un avans pe ceea ce însemană graficul financiar, de aproximativ 8% în doar o lună de zile, în condițiile în care graficul fizic de execuție este mult mai avansat, cred că ne apropiem, undeva de 12-15%. Termenul de execuție prevăzut inițial și anume de 24 de luni, va fi devansat destul de mult și sper ca până la sfârșitul acestui an să putem să finalizăm și această investiție. Noul corp de clădire care se construiește, depășește suprafața corpului existent.” a explicat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Mai multe detalii in VIDEO:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments