Published On: joi, dec. 6th, 2018

Primăria Timişoara amendată de Garda de Mediu

De mai mult timp Timişoara e îngropată în maldăre de gunoi, încât  oraşul este sufocat,  nici măcar Continentalul nu mai face faţă să depăşească poluarea ce staţionează în oraş. În plus oraşul mai este poluat şi de mizeria chioşcurilor de mici şi grătare unde fumul de la acestea învăluie oraşul de pe Bega întro mantie de fum demnă de filmele horror, cu dimineţi de ceaţă.

Fără nici o jenă întregul oraş e înecat în mizerie, în gunoaie depozitate de către locuirtori pe toate colţurile de stradă, printer liniile de cale ferată, străzile mărginaşe ale oraşului care au devenit adevărate focare de infecţie, peste tot a început să “pută” a urină, a gunoi de parcă ai fi întro fermă de vaci.

A trecut totuşi ceva timp până tovarăşii de la Garda de Mediu s-au trezit cu mirosul la nas, probabil că fiind Garda de Mediu sunt învăţaţi cu mirosurile şi cu greu le disting de la mirosul de trandafiri, de pe vremea cant Timişoara era numită “Oraşul florilor”. E acceptabil şi acum, că au reuşit să amendeze Primăria Timişoara cu 50 000 lei, pentru că a umplut oraşul cu rampe clandestine de deversare a gunoiului din subsolurile blocurilor şi din gospodarii şi apartamente, Asociaţiile de Propietari fiind indiferente la ce se întâmplă pe raza lor de activitate, oricum nimeni nu le trage la răspundere.

În plus Primăria ori as pierdut contractual cu Retimul, ori nu îşi mai permite să plătească o firmă de curăţenie a străzilor, promiţând că va scoate la măturat persoanele din ajutor social, dar cine le-a văzut vreodată?

Pe lângă toată această mizerie făcută de locatari mai contribuie, cu reguklaritate zilnică şi cei care caută prin containere răvăşind şi împroştiind gunoiul în jurul acestora, iar poliţia cvare ar trebui să îşi facă meseria patrulând pe străzi şi dând amenzi stă bine mersi la întrarea în Cercul Militar din Piaţa Libertăţii, la o cafeluţă şi un somnic. La căldurică deh, că doar afară e frig şi plouă.

Dar mai e un segment de plans în oraş. Deja circulă vreo 30 de tramvaie noi “Armonia”, care au devenit adăpost al boschetarilor, care put şi fac pe ei în tramvai, încât provoacă panică între călători, vatmanii refuzând să î idea jos, spunând….”ce să le fac, că afară e frig, stau şi ei la căldură”.

Lipsa totală a bunului simţ faţă de locuitorii oraşului sau indiferenţă, cam tot una e. Dar până când?

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It