06/07/2020

Primăria Timişoara îşi asumă încălcarea legii şi plăteşte amenzile

Direcţia de Cultură Timişoara este în dezacord total faţă de ceea ce se întâmplă în oraş. Timişoara se vrea să fie un oraş european al culturii, dar pe lângă faptul că apar în oraş tot felul de chiciuri, mai apar prin centrul oraşului, sau prin parcuri busturi ilegale, toate acestea cu acordul primăriei şi fără buna ştiinţa , sau de ce nu FĂRĂ AVIZUL DIRECŢIEI DE CULTURĂ.

Aşa a apărut în plin centru bustul reginei Maria, vizavi de cel a lui Carol, sau busturile de pe Aleea Personalităţilor din Parcul Central, sau cele două busturi din Parcul Trandafirilor, intrarea principală, toate apărute ilegal, la fel şi cel al fostului mitropolit Nicolae Corneanu, de pe Aleea Personalităţilor.

Directorul Direcţiei Judeţene de Cultură Timiş. Sorin Predescu, spune că a dat destule amenzi Primăriei Timişoara, pentru ilegalităţile comise, numai pentru Bustul Reginei Maria, primăria a plătit o amendă de 20 000 lei. „Plăteşte amenda, dar nu face nimic, la fel se întâmplă şi cu Aleea Personalităţilor, care dacă s-ar fi lucrat legal, la ora actuală aceasta ar fi fost goală. Pentru nici un bust nu există vreun aviz de la Cultură, busturile fiind amplasate ilegal”, a spus Predescu

Intrarea în legalitate înseamnă demolarea, sau obţinerea avizului de la Comisia Naţională.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share