: luni 27 ianuarie 2014

Primarul iese pe teren la doua zile dupa operatie

La doar doua zile dupa operatia de ruptura de menisc, contrar perioadei de recuperare de 6 saptamani din urma operatiei meniscale, primarul Gabriel Boriga a coordonat personal actiunea de deszapezire a strazilor din Municipiul Targoviste.
Încă de dimineaţă, Gabriel Boriga a ţinut o conferinţă de presă pentru o bună informare a cetăţenilor şi pentru a le aduce la cunoştiinţă numerele de telefon la care pot suna în cazul în care întâmpină probleme datorită condiţiilor meteo.

Acesta a oferit asigurari ca se va raspunde rapid la orice solicitare din partea targovistenilor. Astfel, acestora li s-au pus la dispozitie patru numere de telefon pentru comunicarea exclusiva a situatiilor dificile:
  • 0732.102.111
  • 0732.102.222
  • 0732.102.221
  • 0725.799.921
„Fac apel catre cetateni sa nu paraseasca domiciliile decat daca este absoluta nevoie. De asemenea, le cer pietonilor sa mearga cu grija deoarece sub zapada este o pelicula de gheata iar in Targoviste avem 100 de kilometri de trotuare si este imposibil sa le curatam pe toate in timp real,” a declarat Gabriel Boriga.
Ruxandra Duca

Citeste si ...

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA
Babel Fast

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

STIL DE VIATA

Etichete

Related Post