lun. feb. 24th, 2020

PRO România a luat sub braţul său protector pe ALDE

Nu ne deranjează acest lucru, dar ar trebui să-și asume public acest lucru, ca cetățenii să știe ce vor să facă: ori vin cu noi și intră în opoziție, ori sunt atât de ancorați la putere. Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD ca să nu fie schimbat.

Filiala de Timiş PRO România a revenit din concediu şi s-a întâlnit cu presa timişeană, anunţând cu turle şi trâmbiţe că filiala creşte de la o zi la alta, prin faptul că în această vară s-a alergat prin judeţ pentru deschiderea de organizaţii noi, axându-se pe comune în general.

Primarul comunei Variaş, Nicuşor Birău care are deja un an de când a trecut la PRO România, spne că este fericit că vin oameni noi în partid sinţind un sentiment de satisfacţie şi împlinire.

Deputatul Adrian Pau a spus că nu vede cu ochi buni această alianţă, prin faptul că reprezentantul lui ALDE , deputatul Marian Cucşa este foarte apropiat de PSD, având dese întâlniri cu liderii acestui partid, şi în loc să susţină pardidul de opoziţie ALDE, din care face parte, el susţine în continuare ideile PSD-iştilor.

Se pare că îmbârligătura timişeană este cam mare, prin faptul că subprefectul de Timiş, Daniel Cristian Franţescu a trecut la PSD pentru a nu-şi pierde fotoliul, cu acesta fiind bun prieten Marian Cucşa, pe plan Local ALDE susţinând în continuare administraţia PSD.

Dacă pe plan naţional nu toţi au renunţat la funcţii, unii rămânând alături de PSD, se pare că şi pe plan local, acest lucru este destul de greu de făcut, şi aici unii trecând la PSD, de la ALDE, iar alţii îi susţin din umbră. Mizeria, hoţia şi excrocheria e greu de stârpit.

Nu ne deranjează acest lucru, dar ar trebui să-și asume public acest lucru, ca cetățenii să știe ce vor să facă: ori vin cu noi și intră în opoziție, ori sunt atât de ancorați la putere, cum este şi cazul subprefectului ALDE ce a trecut la PSD ca să nu fie schimbat”, a spus deputatul Adrian Pau.

Pau i-a transmis lui Cucşa că ar trebui să nu aibă nimic de ascuns, discuţiile să fie transparente, să nu mai facă balet în partid dintro parte în alta, susţinându-l în continuare pe Călin Dobra şi acoliţii lui, fiindcă e posibil ca ALDE să rămână de căruţă, iar PRO România să îşi vadă în continuare de drumul său pe care a pornit de la început.

Interesul PRO Românias este de a prinde podiumul şi de a fi în continuare alături se Iohannis şi Dan Barna, pentru a fi nişte “actori” cu rol determinant în politică

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments