Published On: lun, apr. 15th, 2019

Procurorii de prim rang sunt premiaţi pentru munca depusă

După ce zona Banatului a scăpat de rezidurile ce au infectat-o ieri şi s-a făcut deratizarea, astăzi s-au mai întâmplat şi lucruri cu mult mai bune, prin faptul că procurorul general al României, Augustin Lazăr a primit Premiul “Speranța” al Societății Timișoara.

Premiul i-a fost acordat lui Augustin Lazăr pentru participarea la dezbaterea  „În apărarea justiției independente: procurorii în alertă” , cu toate că mulţi au fost împotrivă şi l-au numit “torţionar”.

Augustin Lază a mulţumit celor de la Societatea Timişoara pentru distincţia primită , şi din oraşul de pe Bega a transmis un mesaj de îndemn, colegilor săi, procurori:

“Din Timișoara le transmit colegilor mei procurori mesajul să-și asume sarcina și răspunderea de a candida în viitorul mandat de procuror general, de a continua proiectele începute. Doresc să vă mulțumesc pemtru distincția acordată”, a spus Augustin Lazăr .

„Chiar trebuie să ne înregimentăm în lanțul de propagandiști, securiști, care vor să-l denigreze pe Augustin Lazăr pentru dosarul Revoluției? Augustin Lazăr este un om obișnuit care a crezut în statul de drept și justiția independentă. Nu ne fac inculpații agenda și nu ne poate nimeni propune să facem ce ne-am propus”, a spus Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It