: luni 09 ianuarie 2017

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in intervalul 9-16 ianuarie

OFICIAL MEDIA

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare geroasă, atât ziua cât şI noaptea, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -16 și -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -26 șI -10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -29 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în nord-est, iar în cursul zilei şi în sud-vest. Va mai ninge slab,
local în jumătatea de nord a Moldovei, în Banat şi Oltenia şi numai izolat şi trecător în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări în Moldova, Banat şi Crişana, dar şi în zonele de munte şi pe litoral. Mai ales în a doua parte a intervalului, izolat se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine geroasă, atât ziua cât şi noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -11 grade, iar minima va fi de -18…-19 grade, mai scăzută în zona preorăşenească până în jurul valorii de -23 de grade.

Cerul va mai prezenta unele înnorări în prima parte a zilei, când vor mai fi condiţii de ninsoare slabă, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat.

10.01.2017, ORA 08 – 11.01.2017, ORA 08

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare geroasă dimineaţa şI noaptea, iar în centru, sud şi est, local și ziua. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 șI -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -25…-22, izolat, în zonele depresionare din nord-vest şi centru șI în jur de -4 grade pe litoral.

În cursul zilei cerul va fi variabil în cea mai mare parte a ţării şi doar izolat va ninge slab în nord-est şi în extremitatea de sud a teritoriului.

Spre seară şi noaptea, nebulozitatea se va accentua şi va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de sud-est, ninsorile se vor extinde şI local se va depune strat nou şI consistent de zăpadă.

Pe litoral, spre sfârşitul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte şI se va produce polei. Vântul va sufla slab şi moderat, dar în cursul nopţii în Dobrogea, Bărăgan şi sudul Moldovei se va intensifica şI temporar va viscoli şI spulbera zăpada.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine geroasă. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat, iar noaptea va ninge şi vântul va deveni în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -10 grade, iar minima va fi de -12…-11 grade.

11.01.2017, ORA 08 – 12.01.2017, ORA 08

ÎN ŢARĂ

Deşi valorile termice vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -9 și 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și-6 grade. Cerul va fi mai mult noros.

În cursul zilei va continua să ningă în jumătatea de sud-est a teritoriului, iar în Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi local în Muntenia, precum şi în Carpaţii de Curbură va fi viscol, rafalele de vânt urmând să depăşească 55…65 km/h.

Pe litoral, la început, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie şi vor mai fi condiţii de polei. În restul zonelor, doar izolat vor fi posibile ninsori slabe, îndeosebi spre sfârşitul intervalului. În restul ţării vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane în special în cursul nopţii. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI

Noaptea, cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea din intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de -6 grade, iar cea minimă va fi de -14…-12 grade.

12.01.2017, ORA 08 – 13.01.2017, ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor continua să crească, astfel încât, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 3
grade, iar cele minime între -11 și 0 grade. În interiorul arcului carpatic și la munte, vor fi înnorări și ninsori, mai ales spre seară și noaptea, când, în Banat precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie, determinând formarea de polei.

În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi doar izolat vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări în Câmpia Română, Delta Dunării și Câmpia de Vest, iar la munte, în special pe creste, va sufla tare viscolind și spulberând zăpada.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil și vântul, în general, moderat. Temperatura aerului va continua să crească.Maxima se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar minima va fi de -8…-7 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL

13.01.2017, ORA 08 – 16.01.2017, ORA 08

ÎN ŢARĂ

Temperatura aerului va continua să crească, în primele două zile, apoi va marca o ușoară scădere. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată, îndeosebi în prima parte a intervalului.

BUCUREŞTI

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în zilele precedente, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată la mijlocul intervalului.

sursa

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

România, o ţară a hoţilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru România, o ţară a hoţilor

21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru 21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru 9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache