: luni 02 ianuarie 2017

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în prima săptămână din 2017

OFICIAL MEDIA

PROGNOZA METEO 2017. Vremea se încălzeşte uşor în primele zile ale anului, pentru că spre sfârşitul săptămânii să se răcească şi să apară ninsorile.

LUNI

VREMEA în ţară

Valorile termice vor fi în creştere faţă de intervalul anterior, astfel încât cele diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei în majoritatea regiunilor, mai ales în cele din sud şi din est. Maximele vor fi cuprinse în general între -2 grade in estul Transilvaniei si 10..11 grade in Subcarpatii Getici , iar minimele între -15…-13 grade în depresiuni şi -1…0 grade în sud-vest şi pe litoral.

Cerul va fi variabil la senin, dar începând de seara se va înnora treptat în vestul, centrul şi nordul ţării iar noaptea vor fi precipitații slabe mixte, local în Banat şi izolat posibil în Crișana, unde vor fi condiţii de polei, predominant sub formă de ninsoare pe arii restrânse în Maramureş şi ninsori în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla cu intensificări temporare la munte, în special la altitudini mari. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiţii de ceață.

VREMEA în Bucureşti

Vremea se va încălzi uşor, astfel maximele de 7..8 gr se vor situa peste cele normale specifice începutului de ianuarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

VREMEA MARTI

În ţară

Regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, deşi valorile diurne vor marca o scădere faţă de cele din ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, pe arii restrânse, în cursul zilei, în regiunile intracarpatice şi la munte, iar noaptea în nord-vestul teritoriului. În restul zonelor, doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane, dar şi în regiunile sud-vestice și nord-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în depresiuni și 8 grade în sud, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 și -1 grad.

În Bucureşti

Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei, cu o maximă de 5…7 grade şi o minimă de -5…-3 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat.

VREMEA MIERCURI

În ţară

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă din an, iar cele nocturne, chiar usor mai ridicate, în mare parte din țară. Maxime se vor încadra între -3 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in vestul si nord-vestul Olteniei, iar cele minime între -7 și 0 grade. În vest, in nord si in centru cerul se va acoperi treptat si mai ales din a doua parte a zilei, vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil cu înnorări si, pe arii restrânse, fulguieli noaptea când, cu precădere în Bărăgan și Dobrogea vor fi ploi slabe si burniță. Izolat se va forma polei, iar în zonele joase de relief din centru, sud si est, la începutul intervalului, vor fi condiții de ceată. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în interiorul arcului carpatic, dar trecător și în restul zonelor. La munte va ninge, iar vântul va avea intensificări sustinute, cu viteze mai mari în zona înaltă, spulberând ninsoarea și viscolind zăpada.

În Bucureşti

Cerul va fi variabil cu înnorări în a doua parte a intervalului. Vor fi condiții de ceață în primele ore ale zilei și de precipitații slabe, spre sfârșitul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele obișnuite la această dată, astfel maxima va fi de 3…4 grade, iar minima în jurul a -3 grade.

VREMEA JOI

În ţară

Vor fi înnorări și precipitații, în general slabe, predominant sub formă de ninsoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări, mai ales la munte. Regimul termic va fi apropiat de cel din intervalul precedent, în sudul și sud-estul țării, iar în restul teritoriului va scădea – ușor în cursul zilei și accentuat noaptea când, va fi ger. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai scăzute în nord, centru și nord-est, până în jur de -15 grade.

În Bucureşti

Cerul va fi temporar noros și trecător, mai ales noaptea, vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -4…-3 grade.

TENDINŢE VINERI – DUMINICĂ

Vremea se va răci şi va deveni deosebit de rece, geroasă în jumătatea de nord a țării, iar în cursul nopţilor şi al dimineţilor şi în restul teritoriului. Probabilitatea de apariție a ninsorilor va fi ridicată în prima zi în sud şi sud-est, iar în a doua parte a intervalului, cu precădere în regiunile intracarpatice.
sursa

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Campioanele inotului romanesc invitate la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Campioanele inotului romanesc invitate la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste

TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune: vârful Omu din masivul Bucegi

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune: vârful Omu din masivul Bucegi

Noutăți de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Noutăți de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste

Calendarul si evenimentele zilei de 19 februarie

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 19 februarie

Horoscop zilnic, 19 februarie 2017. Taurii pot intra in polemici fara rost

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 19 februarie 2017. Taurii pot intra in polemici fara rost

Egal cu Petrolul Ploieşti

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Egal cu Petrolul Ploieşti

Prognoza METEO pentru 18 şi 19 februarie

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 18 şi 19 februarie

Horoscop zilnic, 18 februarie 2017. Berbecii isi maresc veniturile

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 18 februarie 2017. Berbecii isi maresc veniturile

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Timişoara

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Timişoara

Sorana Cîrstea: “Noi am încercat tot ce am putut, ne-am făcut treaba”

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Sorana Cîrstea: “Noi am încercat tot ce am putut, ne-am făcut treaba”

Chindia a remizat cu echipa lui Dică

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia a remizat cu echipa lui Dică

Concurs inot- Cupa CONTRATIMP CHINDIA- Complexul Turistic de Natatie Targoviste

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Concurs inot- Cupa CONTRATIMP CHINDIA- Complexul Turistic de Natatie Targoviste

DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 20-25 februarie 2017

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 20-25 februarie 2017

O femeie din Spania a nascut gemeni la 64 de ani

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru O femeie din Spania a nascut gemeni la 64 de ani

COD GALBEN de ceață și polei. Care sunt județele afectate

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru COD GALBEN de ceață și polei. Care sunt județele afectate

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache