Published On: vin, apr. 27th, 2018

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29, 30 şi 1 mai

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29, 30 şi 1 mai

În minivacanţa de 1 mai, vremea va fi în general caldă, cu valori de până la 28 de grade în Capitală. Pe litoral,  cerul va fi mai mult senin cu maxime ce se vor încadra între 14 şi 25 de grade, iar apa marii va avea în jur de 12 grade. Temperaturile vor fi mai scăzute la munte, unde vor pe arii extinse vor fi ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului. Aici mercurul din termometre nu va depăşi 18 grade. 

Vineri 5/27

Vremea se va răci în regiunile vestice şi nord-vestice, iar temperaturile vor scădea semnificativ. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse, în partea de sud şi sud-est. Maximele se vor situa între 18 şi 27 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 5 si 13 grade.

Sâmbătă5/21

Temperaturile vor continua să scadă, iar vremea va deveni răcoroasă, în special în partea de vest a ţării. Pe parcursul zilei vor fi înnorări şi va ploua pe arii extinse, excepţie făcând zonele estice şi sud-vestice, unde ploile vor fi izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 19 grade, mai ridicate în Moldova, Băragan şi în vestul Dobrogei, unde temperaturile vor atinge şi 20-21 de grade.

Duminica 8/21

Vremea va fi frumoasă, iar cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei doar în partea de nord a ţării. Aversele vor fi slabe cantitativ şi doar pe arii restrânse, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.În Bucuresti vremea va fi predominant frumoasă, cu un cer variabil şi o maximă de 21 de grade.

Luni 7/21

Vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor. La mare, cerul va fi senin, iar temperaura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. În schimb la munte sunt anunţate ploi pe tot parcursul zilei, iar maxima va fi în jurul valorii de 18 grade.

Marţi 5/21

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, pe arii restrânse în sudul, estul și centrul țării, precum și la munte. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul teritoriului precum și în zona montană înaltă.

Temperaturi în principalele oraşe:                             

Bucureşti 26 precipitaţii

Craiova 27 cer variabil

Timişoara 22 cer variabil

Sibiu 21 cer variabil

Suceava 18 cer variabil

Galaţi 24 cer variabil

Constanţa 23 cer variabil

Cluj-Napoca 20 cer variabil

Bacău 22 precipitaţii

Baia Mare 21 cer variabil

Iaşi 21 cer variabil

Oradea 21 cer variabil

Reşiţa 20 cer variabil

Piteşti 27 cer variabil

Braşov 23 cer variabil

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 6:46 Soarele apune: 19:48

Presiunea atmosferică: 768 mmHg

Viteza vântului:   20 km/h (N-V)

jurnalul.ro

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It