Published On: mar, aug. 27th, 2019

Prognoza meteo pentru 27 august 2019 – Vijelie și grindină în anumite zone

Prognoza meteo în țară, pe 27 august 2019 Vremea continuă să fie caniculară în partea de vest şi sud a ţării, unde disconfortul termic va fi accentuat. În Oltenia şi Muntenia maximele pot ajunge la 35-36 de grade Celsius.

În a doua parte a zilei, în vest, la deal şi la munte se vor înregistra furtuni puternice, vijelii şi căderi de grindină. La noapte, cerul va fi variabil, noros în centru, şi mai mult senin în restul ţării. În sud noaptea va fi foarte călduroasă cu minime de până la 22 de grade Celsius.

În restul țării se vor înregistra între 9 şi 20 de grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo în București, pe 27 august 2019

Vremea va fi caniculară în Bucureşti, până joi. La orele amiezii maximele termice vor urca până la 36 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Nopţile vor fi şi ele călduroase, cu minime cuprinse între 17 şi 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo la mare, pe 27 august 2019

Pe litoral, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va ajunge la 29-30 de grade Celsius, iar apa mării va avea în jur de 24 de grade Celsius. Noaptea care urmează va fi foarte caldă, cu cer senin şi minime cuprinse între 20 şi 22 de grade Celsius, potrivit Mediafax.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It