28/02/2020

Prognoza METEO pentru 30, 31 și 1 noiembrie

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã în vestul, centrul și nordul țãrii, unde vor fi înnorãri și pe arii relativ extinse ploi, mai intense pe timpul zilei. În restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale, cerul va fi temporar noros și local va ploua vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile, cu viteze mai mari în cele intracarpatice, iar la munte va sufla tare.

Astăzi -1/14

Vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi ziua vor fi precipitații slabe, mixte în Maramureș și Transilvania, ploi pe arii restrânse în restul zonelor și ninsori la munte. Vântul va continua sã prezintã intensificãri în toate regiunile și va sufla tare la munte.

Marți -1/13

Cerul va avea înnorãri în nordul și centrul țãrii și va ploua slab în Maramureș și pe arii mai restrânse în Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața în sud și sud-est se va forma ceațã sau nebulozitate joasã stratiformã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã.

Miercuri -1/13

Începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va prezenta intensificãri temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale.

 

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 10 cer variabil

Craiova 12 cer variabil

Timişoara 12 cer variabil

Sibiu 8 condiții de ninsori

Suceava 10 cer variabil

Galaţi 14 cer variabil

Constanţa 10 cer variabil

Cluj-Napoca 11 condiții de ninsoro

Bacău 12 cer variabil

Baia Mare 8 condiții de ninsori

Iaşi 9 condiții de ninsori

Oradea 10 condiții de ninsori

Reşiţa 10 cer variabil

Piteşti 9 cer variabil

Braşov 8 ninsori

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:47 Soarele apune: 18:16

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   9 km/h (N-V)

jurnalul.ro

fotocredit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments