: sâmbătă 24 decembrie 2016

Proiectele Primăriei Municipiului Târgoviște pentru anul 2017

OFICIAL MEDIA

”Anul 2016 a fost un an greu din punct de vedere administrativ, a fost un an solicitant, a fost anul în care la nivelul muncipiului Târgoviște au fost finalizate trei proiecte importante cu finanțare europeană; s-au realizat cele mai importante lucrări pe fonduri de la bugetul propriu din istoria orașului și din punct de vedere investițional am pregătit anul 2017, care va fi un an de referință cu privire la investițiile care vor fi realizate sau demarate, la nivelul orașului.” a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan în conferința de presă cu ocazia sfârșitului de an.

Edilul a făcut un bilant al anului 2016 pe care l-a definit a fi unul ”greu și solicitant” în care s-au finalizat proiecte importante cu bani europeni, dar și din bugetul propriu al primăriei. Despre anul care vine, municipalitatea are încredere ca se vor continua proiectele începute, și totodată vor începe altele noi prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și au fost menționate programe pentru capitalul uman, Axa 10- infrastructura educațională, Axa 4-sprijinirea dezvoltării urbane durabile, investiții care vor depăși 35 de milioane de euro.

 Anul 2017 va aduce pentru Târgoviște o serie de proiecte dintre care: proiectul pentru transportul public local, unități de învățământ care vor intra în reabilitare (14), construirea unor baze sportive, proiecte în cadrul Direcției de Asistență Socială (continuarea refacerii punctelor termice dezafectate în Cluburi de Pensionari), Grupuri de acțiune locală pentru zona Romlux, Priseaca și Cartierul Matei Voievod. Un alt proiect important va fi centura Municipiului Târgoviște, acolo unde termenul acordat de Uniunea Europeană pentru finalizarea acestei investiții este până la finele anului 2018. (Daniel Cristian Stan)

Da asemenea, în afara proiectelor cu finanțare europeană vor intra în execuție lucrări importante pe bugetul propriu, cum ar fi o serie de străzi la care se va începe execuția în primăvară: Constantin Brâncoveanu, strada Justiției, Iazului, Morilor, Horia, Cloșca, Crișan, Berzei, Gheorghe Petrașcu și Gimnaziului, Tighina, Herța, Alexandru Ilie, Rovine, Bastionului, Maior Oprescu, Adrian, Nifon, Col. Băltărețu, Maior Alexandrescu, Șoseaua Găești, străzile Nicolae Filipescu și intrarea în Teiș.

Și în cartierul Priseaca vor fi două proiecte care se vor derula concomitent prin asocierea cu Consiliul Județean Dâmbovița; zonele vizate sunt strada Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.

Continuă și investiția pentru copii, astfel că 13 locuri de joacă  urmează să fie realizate în cartierele din Microraioanele VI, XI, XII, cartier CFR, Aleea Trandafirilor, zona Tipografie (blocul 72-73), în vechiile locații care au fost dezafectate pe PIDURI.

Se lucrează la bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul viitor și vrem să fie un buget echilibrat care va asigura finanțarea activităților importante și serviciilor publice pe care Primăria Municipiului Târgoviște le oferă. În contextul finalizarii proiectelor cu finanțare europeană, anul 2017 va fi un an mai lejer ca și constrângeri bugetare, vom avea mai mulți bani pe zona investițională. (Daniel Cristian Stan)


Vor apărea schimbări și la Complexul Turistic de Natație, astfel că de la 1 ianuarie 2017 se vor modifica tarifele ( mai multe detalii puteți afla AICI).
Și tot anul viitor, în februarie, baza de natație din Târgoviște va intra în circuitul competițional și va fi gazda unui concurs important de înot, unde municipalitatea speră că vor fi prezenti peste 1000 de participanți. Primarul a precizat că peste jumătate din cei prezenți la concurs vor fi oameni din afara județului care vor râmâne pentru cel puțin 2-3 zile în Târgoviște, motiv pentru care se dorește dezvoltarea unui parteneriat cu unitățile de cazare din oraș pentru le oferi turiștilor cele mai bune condiții de găzduire.

La finalul conferinței de presă, Daniel Cristian Stan a urat tuturor celor prezenti și târgoviștenilor ”să aibă parte de sărbători cu sănătate, liniștite, să fie înconjurați de persoanele dragi, iar anul viitor să fie unul mult mai bun pentru toată lumea.”

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

PSIHOLOG: Bucuria nu este numai în copilărie. Adulţii ţin evidenţa lucrurilor, copiii pe cea a stărilor

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru PSIHOLOG: Bucuria nu este numai în copilărie. Adulţii ţin evidenţa lucrurilor, copiii pe cea a stărilor

Pucioasa marchează Ziua Mondială a Teatrului!

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Pucioasa marchează Ziua Mondială a Teatrului!

Spectacol extraordinar ”Vinerea Floriilor”. Invitat special Sofia Vicoveanca

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Spectacol extraordinar ”Vinerea Floriilor”. Invitat special Sofia Vicoveanca

Politia Locala: O nouă stradă cu SENS UNIC in Târgoviste

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Politia Locala: O nouă stradă cu SENS UNIC in Târgoviste

Laboratoare noi la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Laboratoare noi la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”

Luna Plantării Arborilor la Jandarmeria Dâmbovița

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Luna Plantării Arborilor la Jandarmeria Dâmbovița

Atenţie la comerţul online! Cum să nu deveniţi victima înşelăciunilor

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Atenţie la comerţul online! Cum să nu deveniţi victima înşelăciunilor

Organizațiile de studenți basarabeni- apel catre Ministerul Educatiei

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Organizațiile de studenți basarabeni- apel catre Ministerul Educatiei

Întâlnire de lucru: Consiliul Judetean Dambovita si conducerea Parcului Natural Bucegi

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Întâlnire de lucru: Consiliul Judetean Dambovita si conducerea Parcului Natural Bucegi

Investitori francezi interesati de investitii in judetul Dâmbovița

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Investitori francezi interesati de investitii in judetul Dâmbovița

„Mergem la victorie. Dacă vom fi concentraţi, vom învinge”

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru „Mergem la victorie. Dacă vom fi concentraţi, vom învinge”

7000 euro, premii la SportGuru Timisoara 21k

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru 7000 euro, premii la SportGuru Timisoara 21k

Calendarul zilei de 23 martie

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul zilei de 23 martie

Prognoza METEO pentru 23, 24 şi 25 martie

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 23, 24 şi 25 martie

Horoscop 23 martie. Surprize parteneriale pentru LEI

martie 23, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop 23 martie. Surprize parteneriale pentru LEI

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache

PAGINA ZILEI