: sâmbătă 24 decembrie 2016

Proiectele Primăriei Municipiului Târgoviște pentru anul 2017

OFICIAL MEDIA

”Anul 2016 a fost un an greu din punct de vedere administrativ, a fost un an solicitant, a fost anul în care la nivelul muncipiului Târgoviște au fost finalizate trei proiecte importante cu finanțare europeană; s-au realizat cele mai importante lucrări pe fonduri de la bugetul propriu din istoria orașului și din punct de vedere investițional am pregătit anul 2017, care va fi un an de referință cu privire la investițiile care vor fi realizate sau demarate, la nivelul orașului.” a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan în conferința de presă cu ocazia sfârșitului de an.

Edilul a făcut un bilant al anului 2016 pe care l-a definit a fi unul ”greu și solicitant” în care s-au finalizat proiecte importante cu bani europeni, dar și din bugetul propriu al primăriei. Despre anul care vine, municipalitatea are încredere ca se vor continua proiectele începute, și totodată vor începe altele noi prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și au fost menționate programe pentru capitalul uman, Axa 10- infrastructura educațională, Axa 4-sprijinirea dezvoltării urbane durabile, investiții care vor depăși 35 de milioane de euro.

 Anul 2017 va aduce pentru Târgoviște o serie de proiecte dintre care: proiectul pentru transportul public local, unități de învățământ care vor intra în reabilitare (14), construirea unor baze sportive, proiecte în cadrul Direcției de Asistență Socială (continuarea refacerii punctelor termice dezafectate în Cluburi de Pensionari), Grupuri de acțiune locală pentru zona Romlux, Priseaca și Cartierul Matei Voievod. Un alt proiect important va fi centura Municipiului Târgoviște, acolo unde termenul acordat de Uniunea Europeană pentru finalizarea acestei investiții este până la finele anului 2018. (Daniel Cristian Stan)

Da asemenea, în afara proiectelor cu finanțare europeană vor intra în execuție lucrări importante pe bugetul propriu, cum ar fi o serie de străzi la care se va începe execuția în primăvară: Constantin Brâncoveanu, strada Justiției, Iazului, Morilor, Horia, Cloșca, Crișan, Berzei, Gheorghe Petrașcu și Gimnaziului, Tighina, Herța, Alexandru Ilie, Rovine, Bastionului, Maior Oprescu, Adrian, Nifon, Col. Băltărețu, Maior Alexandrescu, Șoseaua Găești, străzile Nicolae Filipescu și intrarea în Teiș.

Și în cartierul Priseaca vor fi două proiecte care se vor derula concomitent prin asocierea cu Consiliul Județean Dâmbovița; zonele vizate sunt strada Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.

Continuă și investiția pentru copii, astfel că 13 locuri de joacă  urmează să fie realizate în cartierele din Microraioanele VI, XI, XII, cartier CFR, Aleea Trandafirilor, zona Tipografie (blocul 72-73), în vechiile locații care au fost dezafectate pe PIDURI.

Se lucrează la bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul viitor și vrem să fie un buget echilibrat care va asigura finanțarea activităților importante și serviciilor publice pe care Primăria Municipiului Târgoviște le oferă. În contextul finalizarii proiectelor cu finanțare europeană, anul 2017 va fi un an mai lejer ca și constrângeri bugetare, vom avea mai mulți bani pe zona investițională. (Daniel Cristian Stan)


Vor apărea schimbări și la Complexul Turistic de Natație, astfel că de la 1 ianuarie 2017 se vor modifica tarifele ( mai multe detalii puteți afla AICI).
Și tot anul viitor, în februarie, baza de natație din Târgoviște va intra în circuitul competițional și va fi gazda unui concurs important de înot, unde municipalitatea speră că vor fi prezenti peste 1000 de participanți. Primarul a precizat că peste jumătate din cei prezenți la concurs vor fi oameni din afara județului care vor râmâne pentru cel puțin 2-3 zile în Târgoviște, motiv pentru care se dorește dezvoltarea unui parteneriat cu unitățile de cazare din oraș pentru le oferi turiștilor cele mai bune condiții de găzduire.

La finalul conferinței de presă, Daniel Cristian Stan a urat tuturor celor prezenti și târgoviștenilor ”să aibă parte de sărbători cu sănătate, liniștite, să fie înconjurați de persoanele dragi, iar anul viitor să fie unul mult mai bun pentru toată lumea.”

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

INTERNATIONAL PRESS AGENCY

OFICIAL MEDIA

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Campioanele inotului romanesc invitate la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Campioanele inotului romanesc invitate la Complexul Turistic de Natatie din Targoviste

TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune: vârful Omu din masivul Bucegi

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru TOP 100 a continuat cu o nouă ascensiune: vârful Omu din masivul Bucegi

Noutăți de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Noutăți de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste

Calendarul si evenimentele zilei de 19 februarie

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei de 19 februarie

Horoscop zilnic, 19 februarie 2017. Taurii pot intra in polemici fara rost

februarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 19 februarie 2017. Taurii pot intra in polemici fara rost

Egal cu Petrolul Ploieşti

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Egal cu Petrolul Ploieşti

Prognoza METEO pentru 18 şi 19 februarie

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 18 şi 19 februarie

Horoscop zilnic, 18 februarie 2017. Berbecii isi maresc veniturile

februarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 18 februarie 2017. Berbecii isi maresc veniturile

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Timişoara

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Timişoara

Sorana Cîrstea: “Noi am încercat tot ce am putut, ne-am făcut treaba”

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Sorana Cîrstea: “Noi am încercat tot ce am putut, ne-am făcut treaba”

Chindia a remizat cu echipa lui Dică

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Chindia a remizat cu echipa lui Dică

Concurs inot- Cupa CONTRATIMP CHINDIA- Complexul Turistic de Natatie Targoviste

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru Concurs inot- Cupa CONTRATIMP CHINDIA- Complexul Turistic de Natatie Targoviste

DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 20-25 februarie 2017

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru DAMBOVITA: Drumuri in lucru in perioada 20-25 februarie 2017

O femeie din Spania a nascut gemeni la 64 de ani

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru O femeie din Spania a nascut gemeni la 64 de ani

COD GALBEN de ceață și polei. Care sunt județele afectate

februarie 17, 2017, Comentariile sunt închise pentru COD GALBEN de ceață și polei. Care sunt județele afectate

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache