Published On: joi, iun. 21st, 2018

PROTESTE din nou în țară! Se cere demisia lui Liviu Dragnea și a Guvernului PSD

Sunt proteste din nou în Piaţa Victoriei din Capitală. Nemulţumiţi de modificările aduse în Parlament, Codului de Procedură Penală, oamenii au ieşit în stradă pentru a doua zi consecutiv.  Tot în Piața Victoriei și în alte orașe din țară se cere și demisia lui Liviu Dragnea. Sunt peste 3.000 de protestatari în București și sosesc în continuare, în grupuri. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat astăzi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracțiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Oamenii au ieșit în piață și în alte orașe din țară.

  • Aproximativ 1500 de persoane protestează la Cluj-Napoca.
  • Peste 2500 sute de persoane s-au strâns în Piaţa Mare din municipiul Sibiu. La aflarea veştii că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, protestatarii au deschis o şampanie şi au scandat „La mulţi ani cu executare, domnule Dragnea!”.
  • La Iași, cateva sute de persoane au ieşit în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a protesta împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea.Oamenii flutură drapelul naţional, alături de steagul SUA şi al Uniunii Europene. Ei cer demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru că a fost condamnat de instanţa de judecată şi scandează “Ole, Oleee, Oleee, la pârnaie Liviule”, “Dragnea, demisia”, “Rezistăm, nu cedăm”, “PSD, nu uita, România nu-i a ta”, “PSD, ciuma roşie”, “PSD, partid de hoţi şi de mafioţi”.
  • Aproximativ 200 de oameni s-au adunat și în Piaţa Victoriei din Timişoara în urma anunţării sentinţei de condamnare cu executare a liderului PSD, Liviu Dragnea, scandând “La mulţi ani, cu executare!”. Timişorenii poartă în mâini drapele şi pancarte pe care sunt scrise mesaje împotriva liderului PSD.

Toți cei prezenţi la proteste au un numitor comun, spun că aşteaptă demisia Guvernului, a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor şi văd ca rezolvare a actualei situaţii politice din ţară alegerile anticipate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos