23/09/2021

Proteste și la Târgoviște! Se strigă: Ieșiți din casă dacă vă pasă! JOS DICTATURA!

Valul de revoltă mocnită de peste un an de zile de restricții și sute de probleme create în viețile tuturor, a prins astăzi și municipiul Târgoviște. Oamenii au ieșit în fața Prefecturii, acolo unde își strigă dreptul la viață și la libertate care ne-a fost furat odată cu instaurarea unei ”plandemii”, așa cum o numesc și cei care se află în acest moment în Piața Tricolorului din Târgoviște. Aceștia i-au chemat pe toți cei care vor să se alăture acestui demers – ”Ieșiți din casă dacă vă pasă!”

UPDATE: Imagini și reacții de la ora 22.00

Proteste în Târgoviște: „Vor să ne țină sub control. Iar noi vom protesta zilnic pentru a ne apăra drepturile și libertățile”

Proteste la Târgoviste – ce spun oamenii care au ieșit în stradă

”Principalele nemulțumiri sunt legate de modul în care este gestionată PLANdemia și de faptul că se impun tot felul de restrictii din cauza acestui virus. Care există și care în opinia multora este creat în mod artificial. Și în numele acestui virus s-au luat măsuri care au dus la restrângerea drastică a drepturile și libertăților. Ușor-ușor se strânge lațul la drepturi. Și ne lovește pe toate planurile.

Copiii noștri nu mai au dreptul de a învăța, de a-și face o școală normală, ni s-a luat dreptul la sănătate,

invocându-se acest covid, și mulți care au alte afecțiuni în afară de coronavirus nu mai pot să se trateze. Deci sistemul medical nu prea mai există, iar cei care au coronavirus sunt tratați necorespunzător. Mulți au murit cu zile. Vedem și noi multe tratamente auxiliare care sunt negate în mod suspect de autorități și nu sunt cercetate. Multe dintre ele s-au dovedit a fi bune.

Copiii de un an de zile sunt în case. Eu am trei copii și deja dau semne de depresie. Pur și simplu nu mai suportă. În momentul în care ministrul învățământului a zis că le dă o lună de vacanță, au clacat pur și simplu, au fost șocați să afle asta, copiii care înainte se bucurau de vacanță. Acum vor să meargă la școală.

Economie distrusă, sistem medical distrus, educație la fel și cu fiecare pas ni se mai restrânge câte o libertate

”Deja se vorbește foarte mult despre acel pașaport de vaccinare, deja în Parlament știm că este în procedură legea cu obligativitatea vaccinării, deși mulți politicieni încearcă să ne spună că nu este așa. Este negru pe alb că în cazuri speciale (așa cum este și cea de acum) Guvernul poate decide să ne vaccineze obligatoriu când dorește el și cu ce. Și pe copii și pe adulți. Ceea ce nu mi se pare deloc că este în regulă și în concordanță cu toate tratatele internaționale la care România a aderat. Suntem stăpâni pe noi și nu trebuie să ne spună ei ce să facem ca să fim bine.” ne-a declarat Cătălin Dumitru, unul din participanții la protest.

Oamenii au strigat la unison:

„Ieșiți din casă dacă vă pasă!

Jos dictatura!

Deschideți școlile!

Nu vă fie frică, țara se ridică!

LIBERTATE!

JOS DICTATURA!

Ieri în Timișoara, azi în toată țara!”

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share