02/04/2020

Psiholog: De ce nu trebuie să ne fie frică de … iubire?

Majoritatea persoanelor sunt de părere că ura este opusul iubirii, însă în viața reală toate problemele care privesc relațiile interpersonale apar atunci când ne este frică să ne deschidem față de persoanele din jurul nostru sau ne împiedică să îi iubim prezi next 다운로드. Din cauza acestui sentiment sponsorizat de frică, generațiile actuale își concentrează atenția pe relații pasagere, care nu necesită implicare emoțională. 
Cu toate acestea, potrivit psihologului Lenke Iuhoș, sentimentele de iubire nu provoacă stres psihic, deoarece stresul este provocat aproape de fiecare dată de sentimente de teamă, de spaimă 페북 사진. Acest lucru contravine percepției populare conform căreia, o relație stabilă, bazată pe sentimente de iubire, în care ambele părți își asumă responsabilită, este “o adevărată bătaie de cap” 맥 독 다운로드.
“Din nefericire, oamenii trăiesc mult prea intens, mult prea frecvent și nejustificat viața după sentimente sponsorizate de teamă 다이아 나랑 사귈래. Oamenilor pur și simplu le este teamă să eșueze, urăsc să fie puși în postura de a fi penibili, ridicoli, nu vor să fie refuzați, înșelați, răniți etc Alice and Artes. Toate aceste sentimente și trăiri negative au ca efect reacția de neimplicare, de evitare și de fugă de responsabilități. Așa se explică și faptul că tot mai multe persoane aleg să nu se implice emoțional într-o relație pe termen lung și aleg în schimb distracții facile, trecătoare și fără sentimente profunde whatsapp pc 버전 다운로드. Mai mult, își ocupă acest gol sufletesc prin suprasolicitare la locul de muncă sau alte activități care sunt mai mult generatoare de stres fizic și psihic”, explică psihologul Lenke Iuhoș 구매확인서 양식 다운로드.
Iubirea nu face rău, ci proiecția 
În momentul în care depășesc trăirile sponsorizate de frică și până la urmă decid să se angrenez într-o relație serioasă, majoritatea oamenilor se confruntă cu un alt aspect destul de nociv, și anume: proiecția I downloaded Air Control 4. “Oamenii fac marea greseală de a proiecta asupra celor din jurul cum și-ar dori să fie într-o lume ideală și pierd din vedere cine este cu adevarat chrono trigger. Mai grav, există persoane care proiectează într-o persoană imaginea altei persoane și de atunci încolo încep reproșurile. Acesta este tot un mechanism de apărare sponsorizat de frică, care poate afecta iremediabil o relație 어도비 아크로뱃 리더. Din nefericire, oamenii își fac tot felul de planuri mentale despre iubirea ideală, despre relația ideală, despre viața ideală, despre job-ul ideal etc. În realitate, proiecțiile, așteptările și fricile dor şi ne îndepărtează de iubire”, afirmă psihologul Lenke Iuhoș.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments