Published On: mie, aug. 27th, 2014

Radio-orientarea aduce premii la Târgoviște

Radio orientariștii târgovișteni au trecut de ultimul stagiu de pregătire pentru Campionatele Naționale Individuale din acest sezon. La sfârșitul săptamânii trecute au participat la o competiție internatională desfășurată în România, în judetul Satu-Mare. Competiția s-a numit ,,Cupa Castrum Zotmar” iar sportivii dâmbovițeni au demonstrat prin rezultatele de la această întrecere că sunt favoriți la Campionatele acestui sezon.

La categoria M21 câștigator a fost Alexandru Babeu, urmat pe poziția secundă de coechipierul sau, Andrei Gherghescu. La categoria de juniori M19 a câștigat Alexandru Gherghescu, iar la categoria de juniori M14 tot un târgoviștean, Claudiu Anghelescu. Pavel Babeu s-a clasat pe a treia poziție la categoria M50.

În clasamentul pe echipe CS Municipal Târgoviște a ocupat locul 2, la o mică diferență de formația câștigătoare. Săptămâna aceasta în perioada 29-31 august vor avea loc Campionatele Naționale Individuale de Radio Orientare la Craiova, unde CS Municipal Târgoviște va ținti titlurile la categoriile M19, M21 si M40.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It