OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: lun, dec. 3rd, 2018

RE-rectificarea bugetului cu nervi şi urlete la Timişoara

Nervi şi acum, nervi şi data trecută când din lipsa unui vot rectificarea de buget nu a trecut. Astăzi rapid a fost convocată o nouă şedinţă a CL Timişoara, în care trebuia să fie doar un punct, au mai apărut şi suplimentarele. Consilierii PSD s-au lăsat “puţin” aşteptaţi, şi pe când primarul Nicolae Robu a vrut să dea tonul începerii şedinţei, s-a deschis uşa şi rând pe rând au intrat şi lideri social democraţilor..

S-a dat tonul la şedinţă, cu ciondrăneli, “mici “vorbe de taină, cu câte o sprânceană ridicată, cu abţineri şi voturi contra, până la urmă rectificarea a trecut cu 14 voturi

Pesedistul Dan Idolu care şi data trecută a fost împotrivă, alături cu un grup social democrat, şi de astă dată, a analizat “din umbră” din nou ce speculaţii se mai găsesc printre rânduri , a mai găsit de astă dată o altă “speculaţie”, să nu îi zicem greşeală, fiind vorba de subvenţia la STPT, unde în loc de şapte milioane, a apărut 7 000 lei, la care primarul Robu şi-a ieşt din “pepeni” şi a cerut urgent să fie corectată suma, şi cei vinovaţi vor fi penalizaţi.

Cu nervi şi crize de nervi rectificarea de buget a trecut cu 14 voturi.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It