Reabilitarea Cartierului Matei Voievod se încheie în septembrie

OFICIAL MEDIA

matei voievod1

Echipa Primăriei Tărgoviște formată din primarul orașului, Daniel Cristian Stan, Cosmin Bozieru, viceprimar, Carmen Holban, viceprimar, Liviu Stoica, administrator public și sefii de serviicii din subordinea primariei, au fost prezenți astăzi la o conferință de presă care a avut loc în Cartierul Matei Voievod.

Aici au început lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii încă din luna aprilie a acestui an. Deși termenul final de execuție al lucrărilor era în aprilie 2017, se pare că obiectivul acesta se va finaliza mult mai devreme, chiar în luna septembrie anul acesta.

”Proiectul este în proporție de 65-70% finalizat, termenul final de execuție era aprilie 2017 și vreau ca în luna septembrie să fie ultima dată când lucrăm în cartierul Matei Voievod. În ședinta de astăzi a Consiliului Local Municipal va intra și aprobarea indicatorilor economici cu privire la extinderea de canalizare pe care vrem să o facem în cartier. 26.000 mp de străzi și trotuare, 3 km de străzi, o lucrare în valoare de aproximativ 4 milioane de lei.”

Cristian Stan ne-a informat cu privire la faptul ca această lucrare a avut ”norocul” implicării unui constructor serios, care în ultimele două zile a turnat peste 1000 de tone de asfalt, practic două din străzile din cartier fiind deja asfaltate, urmând să se mai adauge numai stratul de uzură.

”Nu a avut loc o debalastare simplă ci una cu beton stabilizat. Sunt singurele străzi din Municipiul Târgoviște care sunt făcute în acest mod. Barbu Lautaru este a patra strada din acest proiect, urmând să inițiem o altă procedură și pentru străzile care au mai rămas. S-a făcut deja peste jumătate din acest proiect, vrem să intrăm și să sistematizăm complet acest cartier, pentru ca multi ani de acum înainte să nu mai fie nevoie de alte intervenții din partea Primăriei Municipiului Târgoviște.” (Daniel Cristian Stan)

Legat de restul investițiilor care se derulează în oraș, am fost informați că tot în acest an se vor finaliza si lucrările la Clubul de pensionari din Microraion VI, Gradinița numărul 9 și AfterSchoolul din Microraionul IV de pe strada Dinu Lipatti.

 

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul si evenimentele zilei – 22 ianuarie 2017

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

ianuarie 22, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2017. Racii au intalniri profesionale importante

România, o ţară a hoţilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru România, o ţară a hoţilor

21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru 21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru 9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache