31/03/2020

Regele Mihai a murit astăzi la ora 13:00

Regele Mihai a murit astăzi la ora 13:00 la domiciliul său din Elveția, a anunțat Casa Regală. Regele avea 96 de ani, împliniți la 25 octombrie, și de mai bine de un an și jumătate era grav bolnav Download the wild chrysanthemum song.

Regele Mihai a murit

Odată cu moartea Regelui Mihai dispare ultimul șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care se mai afla în viață Download large apps. În aproape un secol de viaţă, a trecut prin evenimente dramatice, iar unele date din biografia sa au intrat în istoria universală.

Casa Regală a României anunță că la ora 19:00 Custodele Coroanei va face o „declarație către țară”:

Regele Mihai I – ultimul monarh din ţările Europei de Est rămas în viață – s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie 2016, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne 소드마스터.

Regele Mihai a murit

La 1 decembrie, principesa Margareta a decis anularea călătoriei cu trenul regal de 1 Decembrie, din cauza stării de sănătate a Regelui Mihai. Săptămâna trecută, mai precis joi seară, principesa Maria a ajuns la reşedinţa din Elveţia a regelui 파워 포인트 2010.

La 6 noiembrie 2017, Casa Regală a anunțat că starea Regelui Mihai s-a agravat și fostul suveran prezenta o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței 팔레트 mp3. Ca urmare, Principesa moștenitoare Margareta și Principele Radu au plecat de urgență în Elveția.

Regele Mihai a fost împărtăşit marţi, 7 noiembrie, de un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale, mai preciza Casa Regală 스마트 폰 swf.

La 28 mai 1948, printr-un decret al guvernului Petru Groza, Regelui Mihai și membrilor familiei regale li s-a retras cetățenia română rix고딕 m 다운로드. Citește aici rolul regelui după al doilea război mondial Download the iPhone pills.

Guvernul PSD și Ion Iliescu nu au permis intrarea Regelui Mihai în România, iar cetățenia română i-a fost redată abia în 1997 de către președintele Emil Constantinescu Hello Pet.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments