Published On: mie, ian. 9th, 2019

Reprezentanţii GAL-urilor din vestul ţării vor susţine moţiunea lui Alexandru Potor

Reprezentații Grupurilor de Acțiune Locală din vestul țării ­(Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) s-au reunit într-o ședință de lucru la Recaș, unde s-au discutat detaliile organizării Adunării Generale a Federației Naționale a GAL-urilor, care va avea loc în 17 ianuarie la Sinaia. În acest sens, reprezentații celor 16 Grupuri de Acțiune Locală care au luat parte la întâlnire, dintr-un total de 19, au decis în unaimitate susținerea moțiunii depuse de Alexandru Potor pentru funcția de președinte al Federației Naționale.

Cred că susținerea moțiunii lui Alexandru Potor este cel mai bun lucru pentru toate Grupurile de Acțiune Locală din România. Vorbim despre un om cu experiență, care a mai condus această Federație și care înțelege foarte bine cum trebuie să funcționeze lucrurile, ceea ce trebuie să facem pentru a fi eficienți în depunerea de proiecte și accesare a fondurilor europene. Revenirea lui Alexandru Potor ar coincide cu această perioadă a negocierilor pe buget pentru următorul exercițiu financiar, domeniu pe care îl stăpânește foarte bine, a spus Cătălin Tiuch, reprezentantul GAL Colinele Recaș.

Alexandru Potor a fost președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România, iar în ultima perioadă a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It