Published On: vin, nov. 27th, 2015

REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU FURTURI CALIFICATE ŞI PROXENETISM

politie-mascati

Poliţiştii din Târgovişte au reţinut cinci bărbaţi bănuiţi pentru mai multe furturi şi pentru înlesnirea prostituţiei pe teritoriul Germaniei şi Belgiei de către două tinere.

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt şi proxenetism în formă continuată.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., bărbaţii, cu vârste cuprinse 25 şi 56 de ani, ar fi sustras doi cai dintr-o anexă gospodărească din localitatea Mărginenii de Jos, din judeţul Prahova.

De asemenea, în perioada septembrie-octombrie 2015, unul dintre bănuiţi ar fi sustras, de pe un teren agricol cultivat, porumb în valoare de peste 150.000 de lei.

Totodată, unul dintre cei în cauză, prin înlesnirea prostituţiei pe teritoriul Germaniei şi Belgiei de către două tinere, ar fi obţinut peste 4.000 de euro.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, înscrisuri, 140 de litri de alcool şi un cazan destinat fabricării alcoolului.

Totodată, au fost puse în executare 11 mandate de aducere.

La activităţi au participat şi efective de la secţiile de poliţie din arondarea Poliţiei Municipiului Târgovişte şi de la Poliţia Oraşului Pucioasa, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It