Published On: sâm, apr. 21st, 2018

Retroparada Primăverii, Târgoviște 2018 a dat startul la Complexul Turistic de Natație

Retroparada Primăverii, Târgoviște 2018

 Retromobil Club România, asociația națională a deținătorilor și restauratorilor de vehicule istorice, organizează astăzi, 21 aprilie, evenimentul denumit ,,Retroparada Primaverii – 2018 ”. Este primul eveniment retromobilistic din acest an.

Programul evenimentului:

– intre orele 08.30-10.00 adunarea masinilor în incinta/ parcarea Complexului Turistic de Natatie Târgoviște, unde are loc prima sedinta foto/video;

– la ora 10:00 coloanei de autovehicule se va deplasa intr-o parada pe strazile Municipiului Targoviste.

Traseul pentru parada:
  • Plecare de la Complexul de Natatie spre calea Domneasca, semafor dreapta pe calea Domneasca pana la giratoriul Palat Justitie, stanga pe Radu de la Afumati pana la giratoriul Catedrala, dreapta pe I.C.Bratianu pana la giratoriul de langa Compania de Apa, dreapta pe Independentei pana la intersectia semaforizata Muntenia, stanga pe Mircea cel Batran pana la giratoriul Sindicate, dreapta la acest giratoriu, iar dreapta pe Libertatii si intrare in Piata Tricolorului.

– evenimentul va continua între orele 10.30-13.00, pe platoul din Piața Tricolorului, unde vor fi expuse atât vehiculele istorice cat si vehicule mai noi ce vor urma sa intre in familia Retromobil Club Romania- asa numitele youngtimere.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It