Published On: vin, apr. 13th, 2018

Rezultate de excepţie printre elevii colegiilor bănăţene

Rezultate tot mai de succes printre elevi, la olimpiade. Un nou rezultat este al elevului Sergiu Novac, de la  Colegiul Național C. Brediceanu Lugoj, care  a obținut locul I la olimpiada națională de matematică cu punctaj maxim și calificare la Balcaniada de matematic.

Sergiu Novac  este elev în cls. a X-a (prof. Adriana Mariș), a continuat seria rezultatelor extraordinare obținute în ultimii ani ocupând din nou locul I la olimpiada națională de matematică desfășurată la Satu Mare, cu punctaj maxim (28 puncte).

Apoi, la barajul susținut după olimpiadă, a reușit cel mai bun rezultat al Lugojului din ultimii 30 de ani, calificându-se în premieră în lotul României (format din 6 elevi, 4 din București, 1 din Constanța, 1 din Lugoj)  care va participa la Balcaniada de Matematică.

Și olimpiada de limba germană maternă, etapa națională ce a avut loc la Sibiu, a adus satisfacții brediceniștilor, eleva Floroni Isabella din cls. a XII-a (prof. Adina Lazăr) ocupând un merituos loc III.

De asemenea, eleva Antănaș Anastasia din cls. a XI-a (prof.dr. Bînă Mihaela) a obtinut mențiune (110,50 puncte) la olimpiada națională de limba română desfășurata în perioada 2-6 aprilie la București.

Directorul Colegiului Național C. Brediceanu Lugoj, Aurelian Sima, a declarat: « Aceste rezultate vin să confirme munca susținută de elevii si profesorii noștri de-a lungul anilor, ducând astfel mai departe renumele acestui colegiu. Ne bucurăm pentru performanțele obținute, felicităm toți participanții la fazele naționale ale olimpiadelor și le dorim mult succes la concursurile viitoare » .

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It