31/03/2020

Robert Williams: “Procesele si dosarele sunt tergiversate si rostogolite”

robert-williams

In cazul magistratilor si al procurorilor  nu este valabila concedierea  si atunci de ce mai functioneaza Inspectia Judiciara,  daca sanctiunile se regasesc doar in procente salariale, nu si in excluderea din magistratura Campbell Life Sciences?

Procesele si dosarele sunt tergiversate si rostogolite precum   datoriile financiare la anul si… php hwp 파일 다운로드. la multi ani.  Acest comportament este decisiv in increderea  justitiabilului ….raspunderea magistratului, procurorului si nu piedestalul  ,,supunerii numai in fata legii” Download Windows 10 Internet Explorer 11. Legea Civila si Codul Muncii prevede sanctionarea  oricarui angajat, raspundecerea civila si concedierea . In cazul magistratilor si a procurorilor  nu este valabila concedierea  si atunci de ce mai functioneaza Inspectia Judiciara  daca sanctiunile se regasesc doar in procente salariale, nu si excluderea din magistratura Java Excel large? Vezi Legea 303/2004 Art 99.

dacian-ciolos-raluca-pruna

Sanctiunile sunt inutile cat timp acesti  magistrati sau procurori (convertiti,recalificati) continua sa instrumenteze ori sa judece vworld 다운로드. Deficitul se doreste acoperit din alte categorii care isi doresc sa devina magistrati cu un final de cariera si drepturi sociale insa nu toti acestia   au stralucit in viata lor profesionala vip. Ce contributie, ce act de justitie poate fi de calitate cand in sala sau in fata ta este un fost notar,jurist ori procuror care nu are nimic de a face cu puterea judecatoreasca doar ca vechimea il recomanda Download the immortal song?

Articolul integral pe News247WorldPress

Un material semnat de Robert Williams

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments