31/03/2020

România nu mai trebuie să fie o scenă a derizoriului, unde câștigă cel care strigă și jignește mai tare

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile Download Mac El Capitan.

Victor Ponta, fost președinte al PSD și fost premier, a descifrat mesajele lui Klaus Iohannis și îi dă un sfat Vioricăi Dăncilă: să se retragă din cursa prezidențială 윈도우 서버 2019. ”Domnul Iohannis a transmis câteva mesaje. Doamna Dăncilă trebuie să meargă în Parlament. Nu poți să guvernezi fără să ai un vot când se schimbă structura politică Download it on the same day today. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a arătat că nu este un blat cu Dăncilă. Al treilea este că trebuie să avem cât mai repede un program stabil, să ne apucăm de treabă Download Mobile My Single. Ce o să facă Dăncilă, o să ia 40 de parlamentari de la opoziției și o să îi pună miniștri pe toți? Se lasă păcălită. Eu cred că doamna Dăncilă nu trebuia și nu trebuie să candideze la alegerile prezidențiale Download lua script. Încă mai are timp să se răzgândească. Este mințită de aceiași oameni, baroni, care îl mințeau pe Dragnea. Nu are nicio șansă să intre în turul 2 외근일지 양식. Dacă PSD îl va susține pe Mircea Diaconu, va fi un tur doi între el și Klaus Iohannis.”, a declarat Victor Ponta, miercuri, la România TV Download the forest with mist.

”Am asistat, în ultimii ani, la derapaje fără precedent care au decuplat clasa politică de la valorile autentice 새 찬송가 mp3 무료. Trebuie să readucem în discursul public, fie el electoral sau nu, bunul simț, decența și normele fundamentale de dialog. Politicienii se plâng că nu sunt respectați, dar vina le aparține tuturor celor care au tolerat schimbul de invective, în locul schimbului de idei Download the katok pc version. Respectul nu este un cec în alb. El se câștigă cel mai greu și se pierde cel mai ușor. Se câștigă și se menține prin felul în care fiecare dintre noi se manifestă, prin prestigiul personal și profesional xbmc 자막 다운로드. De aceea, promovăm normalitatea în dialogul cu celelalte formațiuni politice, precum și seriozitatea în campania electorală pentru Președinție. (…) În 2019, România nu trebuie să mai fie o scenă a derizoriului, unde câștigă cel care strigă și jignește mai tare, România trebuie să fie spațiul public al medierii intereselor contradictorii, din care să rezulte profilul real al fiecărui candidat. Doar astfel românii vor decide liber, în afară manifestărilor de violență simbolică distructivă. Această alianță electorală și această perioadă fierbinte din punct de vedere politic trebuie folosită cu înțelepciune, ca un prilej de reflecție într-un moment de răscruce al destinului nostru. O decizie bună nu se ia sub presiunea zgomotelor și a conflictelor gratuite, ci într-un cadru rațional, care să asigure bună informare a cetățenilor și care să aibă că rezultat cea mai bună opțiune pentru țară. Voi fi și vom fi, așadar, promotorii unei campanii civilizate și oneste, cu cărțile pe masă și cu argumentele la vedere„ a declarat copreședintele Sorin Cîmpean.

La rândul său, deputatul  hunedoren Petru Sorin Marica, susține deciziile colegilor săi și-și dorește ca din toamnă, campania electorală să se desfășoare într-un mod civilizat, cu mesaje precise care să ajungă la electorat.

” Vom avea  o campanile cu mesaje care să ajungă la electorat, o viziune  nouă, cu idei  și proiecte bazate pe un dialog permanent cu alegătorul. Se dorește un nou început și avem întreaga capacitate de a transpune proiectele susținute de PRO ROMÂNIA,  în realitate. Țara are nevoie de un guvern capabil, care să susțină întotdeaua  interesele românilor și ale țării”, a transmis deputatul hunedorean.

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments