Published On: vin, nov. 14th, 2014

Romanii ar putea sa le-o traga comunistilor dupa 67 de ani de sclavagism

10799477_10204316867814647_68049078_nDiferenta dintre dictatura lui Ceausescu si dictatura lui Ponta consta in faptul ca atunci ti-era interzis sa iesi din tara, pe cand acum esti fortat sa pleci!
Faptul ca am avut posibilitatea sa ne exprimam si sa actionam liber dupa Revolutie nu este un castig atata vreme cat nu am stiut cum sa o facem. Dupa 25 de ani comemoram moartea semenilor nostri, si “serbam” libertatea de-a pleca din Romania.Atat am castigat: putem injura si putem (sau chiar suntem nevoiti) sa plecam din propria tara. Trist!
Va spun din postura unui om care a stat cativa ani in preajma multor politicieni, ca acestia, cu mici exceptii, ne numesc pe noi cei care le dam gir, “pulime”. Astazi, la nivel de campanie, pentru prima data in istoria Romaniei de dupa Mihai I, avem un candidat la functia de presedinte, in persoana lui Klaus Iohannis, un candidat de care a inceput sa se teama si propria-i echipa politica.

In spatele asa-zisilor sustinatori se ascund multe “iude” constiente ca omul asta a inteles definitia corecta, aceea de reprezentant al tuturor romanilor si poate deveni un pericol pentru grupurile de interese. De asemenea, tot cu mici exceptii din zona politica, Iohannis ramane cat mai singur pe zi ce trece, din cauza determinarii si seriozitatii sale care ii va face pe multi sa-si “stranga jucariile” si sa ia labele de pe tara.

Astazi este vineri. Un Kennedy al Romaniei in aceste doua zile si jumatate ne are numai pe noi, romanii. “Pulimea” ar putea sa le-o traga comunistilor dupa 67 de ani de sclavagism.

Ascultati-l pe Iohannis cantand imnul Romaniei cu dragostea de care putini politicieni dau dovada.

Cristi Iordache

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It