OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: Dum, dec. 2nd, 2018

S-a dat startul la iluminatul de sărbători şi aprinderea bradului la Timişoara

După ce s-a terminat cu sărbătoarea Centenarului şi cu defilările, după ce s-a şi întunecat afară, aşa ca să fie beznă bine, bine de tot s-a dat startul şi Târgului de Crăciun care va ţine până în 10 ianuarie, dar şi a iluminatului de sărbători, totul în arome de vin cu scorţişoară, a purcel şi costiţă  la rotisor, a fasole cu ciolan, mirosuri şi fumăraie de sărbători de poţi să-ţi afumi porcul dacă déjà ţi l-ai tăiat.

Aşa că cei care nu au rămas pe la mesele din faţa Modexului şi s-au retras în Piaţa Victoriei, în faţa scenei, au mai putut respire un aer ceva mai curat, unde primarul Timişoarei Nicolae Robu a dat startul Târgului de Crăciun şi a sărbătorilor de iarnă.

Întreagă zonă central este împopoţonată cu chioşcuri şi chioşculeţe cu vinuri, artizanat, cărnuri, colacipodoabe de brad şi tot felul de cadouri, unele mai frumoase, altele mai urâte, ca spă aibă fiecare după gustul şi înfăţişarea sa ce să cumpere.

Primăria a cheltuit peste un million numai pe astfel de ascensorii, brad adus din Italia, luminiţe, steluţe, globuri, şi în plus s-a desfăşurat un imens drapel tricolor între ceas şi Operă, ca să fie grandoarea cât mai mare, că doar suntem în Anul Centenarului.

Dar să ne rămânem mai jos faţă de alte oraşe, şi după ce că în Parcul Copiilor s-a dat banii pe un patinoar complet nefolosit, de astă dată s-au schimbat planurile. În Piaţa Libertăţii au apărut câteva camioane cu nisip, şi s-a început construcţia unui patinoar authentic, cu gheaţă natural, adice iarna fiind déjà geroasă, aşa unul cu apă ce îngheaţă peste noapte.

Au mai defilat trupele armate cu torţe pe Muzică Militară, Concert Ştefan Bănică, Bosquito şi Alexandra Stan, încheinu-se cu focuri de artificii.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It