" /> S-a încheiat prima etapă de reabilitare a străzilor din Priseaca | Oficial Media
Published On: joi, oct. 12th, 2017

S-a încheiat prima etapă de reabilitare a străzilor din Priseaca

Primăria Târgoviște a demarat de la începutul acestui an, mai exact din 24 martie 2017 lucrările de reabilitare si modernizare a drumurilor de interes local din Priseaca. Proiectul prevedea ca în prima etapă vor fi reabilitați aproape 3 km de drum, respectiv străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței. Finațarea este susținută din cadrul unei asocieri dintre Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița.

Astăzi, într-o conferință de presă au fost oferite noi informații cu privire la stadiul lucrărilor  din cartierul Priseaca. Au fost prezenți primarul orașului, Daniel Cristian Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, consilier primar, Cosmin Bozieru și directori ai seviciilor și direcțiilor din subordinea Primăriei Târgoviște.

Marcăm ultima etapă de reabilitare a străzilor în Cartierul Priseaca și anume refacerea marcajelor rutiere. Am avut un prim proiect care a fost rezultatul colaborării dintre Consiliul Local Municipal Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. În total sunt 3 km de drum care au fost reabilitați. S-au finalizat mai devreme decât termenul stabilit. Au fost reabilitate străzile Soarelui, Prisecii, Dâmboviței și Câmpului. Este prima etapă a proiectului amplu pe care îl avem în derulare pentru Cartierul Priseaca. Am terminat în proporție de 90% proiectul tehnic pentru partea a doua a lucrărilor de reabilitare pentru încă 4,2 km în cartierul Priseaca în valoare de 4,5 milioane de lei. Și aici intră diferența din Strada Soarelui, a Înfrățirii, a Prisecii, Dâmboviței, Oilor,  Stupilor, străzi care în prezent sunt nereabilitate parțial.” a declarat primarul, Daniel Cristian Stan.

Edilul muncipiului Târgoviște a menționat și faptul că va exista și proiect de extindere a rețelei de canalizare si de alimentare cu apă, precum și extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Pentru extinderea de gaze vor fi beneficiari locuitorii străzilor Dâmboviței și Crângului, iar pentru apă și canalizare, străzile Pădurii, Plantelor, Prisecii, Crângului și Teilor.

Sunt proiecte corelate, se va lucra mai întâi pe zona de canalizare și gaze, apoi vom intra pe reabilitarea infrastructurii. Valoarea totală a proiectelor este de aproximativ 12 milioane de lei.”

Pentru mai multe detalii legate de etapa a doua privind lucrările de reabilitare din cartierul Priseaca citește și: Consiliul Local Municipal Târgoviște: ”Reabilitare și modernizare drumuri de interes local în municipiul Târgoviște – Cartier Priseaca – etapa II

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos