: sâmbătă 07 ianuarie 2017

Sa nu purtam NEGRU- Legământul lui Dumnezeu cu oamenii este CURCUBEUL

OFICIAL MEDIA

În curcubeu ca şi în aura omului nu există culoarea neagră. În natură, această culoare neagră există în cantitate foarte mică, la fel în viaţa plantelor şi animalelor. Noi oamenii, din păcate şi din neştiinţă folosim foarte mult în viaţa noastră această culoare care ne încurcă total.

Creierul omului foloseşte şi se hrăneşte numai cu raza de lumină albă – că de aceea este omul treaz ziua când dispune din plin de această rază de lumină albă şi doarme noaptea, când nu dispune de lumina solară.
Creierul mai foloseşte şi se hrăneşte cu lumini colorate care sunt fracţiuni din raza albă ROGVAIV -ul despre care s-a învăţat la şcoală, care este de fapt curcubeul.

Nu numai creierul nostru, dar toată aura noastră, tot corpul nostru fizic este influenţat de energiile şi culorile care ne inconjoară în viaţa de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri energetici principali prin care ne alimentăm cu energii, şi care sunt în ordine, de jos în sus exact în ordinea şi nuanţele curcubeului.

Deci orice obiect de folosinţă, material, scris sau vizual sau spaţiu în care trăim, dacă este realizat în aceste culori ale curcubeului cu infinita lor paletă de nuanţe, ne este extrem de benefic, uşor de asimilat şi este pe o vibraţie înaltă.

CULOAREA NEAGRA folosită de oamenii obişnuiţi sau şi mai grav, de copii, îi devitalizează foarte repede, dacă apare în îmbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. Deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii.

Obiectele de îmbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece îi ecranează centrii energetici ai aurei, ceakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi întreg trupul fizic.

Exemple practice:

Înainte vreme, la şcoală, cărţile copiilor erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară; copii nu oboseau la învăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi.
Astăzi toate manualele şcolarilor sunt tipărite cu negru şi copii scriu cu ce apucă…

Un sportiv, care trebuie să depună un efort maxim într-o competiţie atletică sau într-un meci se îmbracă în echipament negru, ciorapi negrii, etc şi după aceea doreşte să obţină performanţă. Cum să realizezi aşa ceva când el este cu centrii energetici ecranaţi din start? În aceste cazuri la efort maxim el se epuizează repede de energii din rezerva corpului, după care se alimentează mult mai greu cu energia vitală din exterior şi nu mai poate atinge performanţa dorită.

Pe vremurile de demult, uniformele şcolare erau albastre şi era bine.
Corpul vital al omului – primul strat al aurei, este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie dacă porţi nuanţe de albastru. Pe de altă parte albastru mai închis este o culoarea înţelepciunii, care favorizează asimilarea şi înţelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmăreşte la şcoală.
În concluzie uniformele albastre în şcoli erau benefice. În prezent copiii şi profesorii merg la şcoală îmbrăcaţi cu mult negru şi rezultatul s-a văzut şi la bacalaureatul de anul acesta.

Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inimă şi se îmbracă în negru, pe deasupra mai are multe supărări cu cei din jur, nu iartă si nici nu se roagă. Un astfel de om este lipsit de tot ceea ce l-ar putea ajuta, să-şi încarce corpul cu energiile vitale necesare şi astfel bolile i se agravează, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici aparţinătorii nu ţin cont de modul cum lucrează energiile trupului fizic.
Un astfel de om ar trebui să se îmbrace numai în nuanţe de verde şi nuanţe de roz – culorile centrului inimii, plus să-şi schimbe atitudinea faţă de iubirea care ar trebui să-i izvorască mereu din inimă şi atunci s-ar vindeca foarte repede.

CENTRU din CRESTETUL CAPULUI , denumit SAHASRARA are culoarea albă.
Majoritatea oamenilor şi din nefericire mulţi copii, poartă când vremea este rece o căciulă neagră, sau pălărie, sau şapcă etc. În toate aceste cazuri este ecranată şi insuficient hrănită cu energii cea mai mare ceakră, cel mai important centru energetic al corpului. Urmarea este oboseala psihică, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc.
Acelaşi efect îl are vopsirea părului în culoarea neagră sau folosirea accesoriilor de păr negre. Această ceakră trebuie lăsată liberă, iar în caz de foţă majoră (vreme) să fie acoperită cu alb sau nuanţe de alb – căciulă, batic, şapcă. De exemplu albanezii poartă pe cap numai căciuli albe, ceea ce este extrem de benefic şi gândirea lor este uşoară şi corectă, deoarece se hrănesc corect cu energii în creştetul capului.

Tălpile picioarelor: Prin tălpi, în timpul mersului, corpul fizic evacuează, debarasează, în mod firesc şi natural, rezidurile energetice ale corpului, rezultate din metabolismul energiilor, pe tălpi existînd zone care corespund tuturor organelor interne. Dacă folosim pantofi negrii sau ciorapi negrii, ecranăm tocmai centrii de evacuare, (debarasarea naturală a acestor reziduri enegetice), ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflături şi ceea ce este mai grav necurăţirea energetică a organelor interne ale corpului.

De aceea mersul desculţ este extrem de benefic, mersul prin apă, reflexoterapia, etc. Şi tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care să nu fie negrii, a purta pantofi sport, mai ales albi şi mai ales şosete albe, albăstrii, crem, uşor gri, maronii etc.

Un om de afaceri îşi realizează un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotică negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care stă negru, etc. Acel spaţiu nu mai este benefic pentru o gândire clară şi statul mai multe ore într-un astfel de spaţiu îl stoarce de energie. Rezultatul este o îmbolnăvire la orizont, iar afacerile în mod sigur nu vor mai merge strălucit, deoarec totul se află pe rezonanţa negru.
Culoarea neagră poate fi folosită, dar nu în spaţiul ambiental, ci numai în îmbrăcăminte, de către acele persoane care îşi propun să se depărteze de ,,cele lumeşti” adică să-şi estompeze pornirile trupeşti şi această energie conservată să o sublimeze în energii spirituale. Este cazul cu haina preoţească şi monahală, care este neagră, căci ei aceasta urmăresc, să-şi tempereze, să-şi înfrâneze sexualitatea şi să-şi întărească spiritul. Dar în cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centrii energetici ai corpului, ei preiau pe alte căi, stând mult timp din zi în Biserici, pe spaţiile curate ale mănăstirilor, în apropierea icoanelor, în orele lor de rugăciune etc. În plus ei mai preiau energii superioare prin legăturile cereşti suplimentare pe care ei le primesc, la tunderea în monahism sau la hirotonisire, legături cereşti pe care oamenii obişnuiţi nu le au. Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, decât dacă trăiesc în lume, dar ca niste calugari.
În tot ceea ce oamenii închină lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie să folosească materiale negre de nici un fel, nici acasă, nici la serviciu, nici la şcoală sau în altă parte, ci numai şi numai culori şi nuanţe din CURCUBEU.
Trebuie respectat acest legământ pe care Dumnezeu l-a făcut cu oamenii, atât din motive de credinţă, dar şi din motive văzute şi nevăzute care ne influenţează viaţa de zi cu zi.
Dr.Eng.Neculai Gradinaru

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

România, o ţară a hoţilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru România, o ţară a hoţilor

21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru 21 ianuarie- ZIUA INTERNAȚIONALĂ a îmbrățișărilor

Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul și evenimentele zilei de 21 ianuarie 2017

Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 21 si 22 ianuarie

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2017. Rasturnari de situatie pentru LEI

ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

ianuarie 21, 2017, Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ! Clubul Bamboo din Bucuresti A ARS in intregime! Zeci de persoane ranite!

Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Moise Guran, în dialog cu studenții UVT

Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Minunile exista: Salvati la 43 de ore de la producerea avalansei din Italia

Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Top investiții România – Complexul de Natație de la Târgoviște are cel mai modern bazin de înot din țară

Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru vineri, 20 ianuarie 2017. Berbecii primesc sprijin de la divinitate

A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru A plătit Dragnea pentru cina cu Donald Trump din Statele Unite?

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

ianuarie 20, 2017, Comentariile sunt închise pentru 9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache