500 afisari : sâmbătă 07 ianuarie 2017

Sa nu purtam NEGRU- Legământul lui Dumnezeu cu oamenii este CURCUBEUL

OFICIAL MEDIA

În curcubeu ca şi în aura omului nu există culoarea neagră. În natură, această culoare neagră există în cantitate foarte mică, la fel în viaţa plantelor şi animalelor. Noi oamenii, din păcate şi din neştiinţă folosim foarte mult în viaţa noastră această culoare care ne încurcă total.

Creierul omului foloseşte şi se hrăneşte numai cu raza de lumină albă – că de aceea este omul treaz ziua când dispune din plin de această rază de lumină albă şi doarme noaptea, când nu dispune de lumina solară.
Creierul mai foloseşte şi se hrăneşte cu lumini colorate care sunt fracţiuni din raza albă ROGVAIV -ul despre care s-a învăţat la şcoală, care este de fapt curcubeul.

Nu numai creierul nostru, dar toată aura noastră, tot corpul nostru fizic este influenţat de energiile şi culorile care ne inconjoară în viaţa de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri energetici principali prin care ne alimentăm cu energii, şi care sunt în ordine, de jos în sus exact în ordinea şi nuanţele curcubeului.

Deci orice obiect de folosinţă, material, scris sau vizual sau spaţiu în care trăim, dacă este realizat în aceste culori ale curcubeului cu infinita lor paletă de nuanţe, ne este extrem de benefic, uşor de asimilat şi este pe o vibraţie înaltă.

CULOAREA NEAGRA folosită de oamenii obişnuiţi sau şi mai grav, de copii, îi devitalizează foarte repede, dacă apare în îmbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. Deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii.

Obiectele de îmbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece îi ecranează centrii energetici ai aurei, ceakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi întreg trupul fizic.

Exemple practice:

Înainte vreme, la şcoală, cărţile copiilor erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară; copii nu oboseau la învăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi.
Astăzi toate manualele şcolarilor sunt tipărite cu negru şi copii scriu cu ce apucă…

Un sportiv, care trebuie să depună un efort maxim într-o competiţie atletică sau într-un meci se îmbracă în echipament negru, ciorapi negrii, etc şi după aceea doreşte să obţină performanţă. Cum să realizezi aşa ceva când el este cu centrii energetici ecranaţi din start? În aceste cazuri la efort maxim el se epuizează repede de energii din rezerva corpului, după care se alimentează mult mai greu cu energia vitală din exterior şi nu mai poate atinge performanţa dorită.

Pe vremurile de demult, uniformele şcolare erau albastre şi era bine.
Corpul vital al omului – primul strat al aurei, este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie dacă porţi nuanţe de albastru. Pe de altă parte albastru mai închis este o culoarea înţelepciunii, care favorizează asimilarea şi înţelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmăreşte la şcoală.
În concluzie uniformele albastre în şcoli erau benefice. În prezent copiii şi profesorii merg la şcoală îmbrăcaţi cu mult negru şi rezultatul s-a văzut şi la bacalaureatul de anul acesta.

Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inimă şi se îmbracă în negru, pe deasupra mai are multe supărări cu cei din jur, nu iartă si nici nu se roagă. Un astfel de om este lipsit de tot ceea ce l-ar putea ajuta, să-şi încarce corpul cu energiile vitale necesare şi astfel bolile i se agravează, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici aparţinătorii nu ţin cont de modul cum lucrează energiile trupului fizic.
Un astfel de om ar trebui să se îmbrace numai în nuanţe de verde şi nuanţe de roz – culorile centrului inimii, plus să-şi schimbe atitudinea faţă de iubirea care ar trebui să-i izvorască mereu din inimă şi atunci s-ar vindeca foarte repede.

CENTRU din CRESTETUL CAPULUI , denumit SAHASRARA are culoarea albă.
Majoritatea oamenilor şi din nefericire mulţi copii, poartă când vremea este rece o căciulă neagră, sau pălărie, sau şapcă etc. În toate aceste cazuri este ecranată şi insuficient hrănită cu energii cea mai mare ceakră, cel mai important centru energetic al corpului. Urmarea este oboseala psihică, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc.
Acelaşi efect îl are vopsirea părului în culoarea neagră sau folosirea accesoriilor de păr negre. Această ceakră trebuie lăsată liberă, iar în caz de foţă majoră (vreme) să fie acoperită cu alb sau nuanţe de alb – căciulă, batic, şapcă. De exemplu albanezii poartă pe cap numai căciuli albe, ceea ce este extrem de benefic şi gândirea lor este uşoară şi corectă, deoarece se hrănesc corect cu energii în creştetul capului.

Tălpile picioarelor: Prin tălpi, în timpul mersului, corpul fizic evacuează, debarasează, în mod firesc şi natural, rezidurile energetice ale corpului, rezultate din metabolismul energiilor, pe tălpi existînd zone care corespund tuturor organelor interne. Dacă folosim pantofi negrii sau ciorapi negrii, ecranăm tocmai centrii de evacuare, (debarasarea naturală a acestor reziduri enegetice), ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflături şi ceea ce este mai grav necurăţirea energetică a organelor interne ale corpului.

De aceea mersul desculţ este extrem de benefic, mersul prin apă, reflexoterapia, etc. Şi tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care să nu fie negrii, a purta pantofi sport, mai ales albi şi mai ales şosete albe, albăstrii, crem, uşor gri, maronii etc.

Un om de afaceri îşi realizează un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotică negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care stă negru, etc. Acel spaţiu nu mai este benefic pentru o gândire clară şi statul mai multe ore într-un astfel de spaţiu îl stoarce de energie. Rezultatul este o îmbolnăvire la orizont, iar afacerile în mod sigur nu vor mai merge strălucit, deoarec totul se află pe rezonanţa negru.
Culoarea neagră poate fi folosită, dar nu în spaţiul ambiental, ci numai în îmbrăcăminte, de către acele persoane care îşi propun să se depărteze de ,,cele lumeşti” adică să-şi estompeze pornirile trupeşti şi această energie conservată să o sublimeze în energii spirituale. Este cazul cu haina preoţească şi monahală, care este neagră, căci ei aceasta urmăresc, să-şi tempereze, să-şi înfrâneze sexualitatea şi să-şi întărească spiritul. Dar în cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centrii energetici ai corpului, ei preiau pe alte căi, stând mult timp din zi în Biserici, pe spaţiile curate ale mănăstirilor, în apropierea icoanelor, în orele lor de rugăciune etc. În plus ei mai preiau energii superioare prin legăturile cereşti suplimentare pe care ei le primesc, la tunderea în monahism sau la hirotonisire, legături cereşti pe care oamenii obişnuiţi nu le au. Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, decât dacă trăiesc în lume, dar ca niste calugari.
În tot ceea ce oamenii închină lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie să folosească materiale negre de nici un fel, nici acasă, nici la serviciu, nici la şcoală sau în altă parte, ci numai şi numai culori şi nuanţe din CURCUBEU.
Trebuie respectat acest legământ pe care Dumnezeu l-a făcut cu oamenii, atât din motive de credinţă, dar şi din motive văzute şi nevăzute care ne influenţează viaţa de zi cu zi.
Dr.Eng.Neculai Gradinaru

Stiri de Ultima Ora - Oficial Media
OFICIAL MEDIA
Big Food Festival la Ploiești Shopping City: Preparate delicioase în cantități uriașe
Cu ocazia weekendului prelungit de 1 mai, Ploiești Shop...
PADINA FEST in siguranta cu IPJ Dambovita
ACŢIUNI PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII  În acest sfârş...
ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ -COD GALBEN 10-11 septembrie
Comunicat de presă Atenționare meteorologică - Cod G...
Adevărul despre refugiați: ”Renunțați la filozofia de ”buricul pământului!”
S-au întâmplat destule lucruri "while you were...
Despre Halloween, Mantre si Adio Terra! Cu plecare din Bucuresti
De Halloween crestinii catolici si protestanti sarb...
Iulian Vladu, PNL: "Avem obligația să le oferim românilor societatea normală și prosperă pe car...
Comunicat de presă           Demisia premierului Vic...
Pestera Ialomiței vizitată de Clubul Român pentru Volunturism
Jurnalisti de la Oficial Media s-au aflat în perioa...
Întâlnirea dintre Dacian Cioloş şi Angela Merkel
Premierul Dacian Cioloș a discutat cu Cancelarul An...
Constantin Dulcan: Există o „lume de dincolo”, aceea din care venim si care este originea noastră
Profesorul universitar Dumitru Constantin Dulcan es...
VREMEA Anunt neasteptat de la meteorologi
Meteorologii anunţă temperaturi mult mai ridicate ...
Cum ne echilibram centrul energetic al gatului?
Vishuddha chakra (chakra gatului)   1....
Dumitru Prunariu, al treilea Cetățean de Onoare al județului Timiș
După instituirea unui nou titlu în judeţul Timiş, D...
CHINDIA TARGOVISTE- un club cu datorii ZERO
Astăzi, pe Stadionul Chindia din Târgoviște, primar...
Horoscop 20 august 2016. Berbecii pot avea vise premonitorii si revelatii
Berbec Finalizează această săptămână cu odihnă și di...
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 31 august, 1 şi 2 septembrie 2016
Vremea frumoasă în majoritatea regiunilor, cu valor...
„Romeo şi Julieta la Mizil”-ediția X-a
Festivalul Internațional de Poezie și Epigramă „Romeo ș...
Ocolul Pământului în.... 10 tabere de creație
Simboluri. Întâlniri fantastice. Și un vis. Cel al călă...
Transportul de persoane şi de marfă în atenţia poliţiştilor
 În perioada 13 – 19 februarie a.c., polițiștii din Dâm...
Romania Dialogului - Dezbateri pentru modificări în domeniul justiției
Așadar, cei care aveau anumite griji că, după o abr...
Programul Salonului Internațional de Vinuri din Timișoara VINVEST ediția XIV - 2017
VINERI, 31 martie   12:00- Deschiderea oficială a...
OFICIAL MEDIA

Vino alaturi de echipa ATS! Vezi toate locurile de munca disponibile

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA